keskiviikko 30. toukokuuta 2012

KyJy2012

KyJy on täällä jälleen! Nyt kaikki pakkoneulootikot ja startiittipotilaat joukolla ilmoittautumaan. KyJy-blogi löytyy täältä ja ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostin osoitteeseen kyjy2012@gmail.com. Emoina toimivat Nelli ja minä.

9 kommenttia:

 1. Tarvon vielä niin syvällä mysteerihuivien suossa etten harkitsekaan liittymistä ;) Seuraan kyllä mielenkiinnolla toisten kyjyilyä.

  VastaaPoista
 2. Juu, kaikkiin tempaukseen ei mitenkään voi aina lähteä mukaan. Minäkin olin vakaasti päättänyt, etten osallistu tänä vuonna kuin UWAan, mutta hullu on aina hullu ;)

  VastaaPoista
 3. Ei voi osallistua, kun startiitti on täysin hallinnassa, kuten hamstroosikin. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, vai että täysin hallinnassa =D Joo, mullakin on kaikki ihan hallinnassa. Onnea tarvitaan, kiitos!

   Poista
 4. Hienoa että rohkeutta ja reippautta riittää sinulla. Mulla on vakavasti harkinnassa tuo KyJy. Oli ihan kiva juttu vuosi sittenkin. Kunhan tästä viikosta selvitään niin ehkäpä ens viikolla teen päätöksen. Ja luvassa taas tuskastumista, stressiä ja onnistumisen elämyksiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedä siitä rohkeudesta ja reippaudesta, mutta ainakin hulluutta riittää =) Lähde ihmeessä mukaan! Minä lähdin tähän ihan sillä asenteella, että onpahan jotain muutakin stressattavaa kuin työ ;)

   Poista
 5. Ihailen sinun ahkeruuttasi, näissä tempauksissa,tsemppiä tähänkin, jään odottamaan mitä kaunista puikoilta syntyy:) Mukavaa päivää sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Näpertelijä! En nyt tiedä, olenko kovin ahkera, lähinnä ehkä vaan (vähän) pöljä =) Joululahjoja ainakin toivottavasti syntyy.

   Poista
 6. Tuntuu, että jos itse ottaisin osaa, niin se olisi sitten kanavatyösarja. Niitä nimittäin riittää aloitettavaksi.

  VastaaPoista