Extreme Survival Team


Extreme Survival Team (Facebook-ryhmä Extreme Survival Team) kannustaa lapsia, nuoria ja aikuisia pitämään huolta terveydestään iloisen liikunnan avulla. Extreme Survival Teamin eli ESTin vastuuorganisaatiot ovat Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry eli PSV (Suomi) ja The National Institution of Social Care and Vocational Training eli BAS (Libanon).

ESTiläiset pitävät huolta omasta ja toistensa terveydestä, kannustavat toisiaan terveelliseen liikuntaan, treenaavat yhdessä juoksemalla ja/tai kävelemällä, nauttivat liikunnasta kilpailematta toisiaan vastaan ja osallistuvat kävely- ja juoksutapahtumiin.

Jäseniä on monista maista, eniten Suomesta ja palestiinalaispakolaisleireistä Libanonista. Suomalaiset jäsenet ja muut, joilla on jonkin maan kansalaisuus, tukevat palestiinalaisten jäsenten osallistumista liikuntatapahtumiin vastaamalla osallistumismaksuista ja muista välttämättömistä kustannuksista.

Ryhmään voivat liittyä kaikki halukkaat, tervetuloa mukaan!

Libanonissa palestiinalaisleirien lasten harjoittelu huipentuu vuosittain Beirutin minimaratonilla. Suomessa treenataan yhdessä kävellen tai juosten ja kerätään varoja palestiinalaislasten harrastuksen tukemiseksi: harjoittelua ohjaavien vapaaehtoisten pieniin palkkioihin, juoksuasuihin, lenkkareihin, kuljetuksiin ja välipaloihin. Suomalaiset jäsenet voivat myös osallistua vuosittain Beirutin maratontapahtumaan. Vaihtoehtoine ovat 10 km FunRun ja täysmaraton.

Tavoitteemme on tuhat lasta pakolaisleireistä Beirutin minimaratonille. Keräystavoite on 15 000 euroa, 15 euroa/lapsi.
Keräystili: Libanon/Psykologien Sosiaalinen Vastuu
Sampo Pankki FI3380001900703530 Viitenumero 4996
Keräyslupa: Poliisihallitus 2020/2010/3485
Kiitos!
Lisätietoja saat vaikkapa Facebookin kautta tai ota yhteyttä sähköpostitse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti