keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Iik ja kääk

Siis apua, maaliskuu jo. No mutta, taisin luvatakin blogin päivittyvän hissukseen, sitten kun siltä tuntuu.

Mitä tässä välissä on tullut tehtyä... Enimmän osan ajasta olen sairastellut erinäisiä keuhkotauteja. Loppiaisesta asti on vuoron perään ollut normiflunssaa, keuhkoputkentulehdusta, keuhkokuume, sitten taas keuhkoputkentulehdus... Viime kuussa viimein löytyi syyllinenkin eli mykoplasmahan tuolla sisuksissa on lymyillyt jo pidemmän aikaa. Sitä nyt on koitettu tappaa antibioottikuureilla, kolme vedetty ja neljäs alkaa huomenna. Eiköhän tuo ala jo toeta.

Neulomukset ovat olleet aika vaatimattomia, en oikein ole jaksanut isompia väsätä, joten Libanoniin viemisiksi on syntynyt parit pikkuiset sukat Nallesta sekä pari virkattua tilkkupeittoa. Paloja on helppo virkkailla silleen, että aivot ovat "vapaalla", kasaaminen tietysti vähän työläämpää, mutta vähä kerrallaan sekin menee huomaamatta.
Ja nyt huomaan, että toisesta peitosta ei tainnut tulla edes kuvaa, kun se lähti jo matkaan. Tai sitten se on vielä kamerassa.

Tällä hetkellä on ilmassa pientä paniikkia, sillä jossain mielenhäiriössä otin kontolleni ystäväni 40-vuotissyntymäpäivien tarjoilut. Juhlat ovat perjantai-iltana, vieraita tulossa 90 ja minun pitäisi siis saada aikaiseksi noutopöytätarjoilu. Hah haa! Teemana Espanja ja tapakset, menuun sisältyy mm. sitruunainen peruna-parsasalaatti, tapas-pyörykät, feta-paprikaleipäset, serranoa&hunajamelonia, jne. Saa nähdä kuinka ämmän käy.

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuulla sinusta! Aikamoinen sairastelukierre sinulla onkin ollut, toivottavasti mykoplasma saa nyt kyytiä!
  Kivan näköinen peitto, ei tuo minusta ihan vaatimaton työ ole, minulla kun ufoutuu ihan normi villasukatkin...
  Ruokalista näyttää herkulliselta, kerrohan miten meni ja reseptejä jakoon, kiitos :D

  VastaaPoista
 2. Oletpas ollut melkoinen "tautipesä" :)
  Toivottavasti rohdot toimii. Ja vau mitkä tarjoilut aiot tehdä, eiköhän vieraat viihdy.
  Kivasti olet ennättänyt neuloakin. Kaunis peitto.
  Hauska oli kuulla kuulumisiasi, kesää kohti ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Huhhuh mikä tautikierre, toivottavasti hellittää pian. Kauniita töitä olet saanut aikaan ja jaksanut sairastelusta huolimatta tehdä!
  Tsemppiä juhlajärjestelyihin.

  VastaaPoista
 4. Voi nenä. Oletpa sairastellut! Toivottavasti tauti saa vihdoin kyytiä ja saat voimat takaisin.

  VastaaPoista