maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pienen pojan raitapaita

Vähän on ollut saamattomuutta ilmassa neulerintamalla, vaikka tuolla naapurihuoneessa lojuukin toistakymmentä UFOa. Jonkinlainen ryhtiliike pitäisi ottaa ennen KyJyn alkua (voisi esimerkiksi yrittää saada valmiiksi jonkun viimevuotisen KyJy-prokkiksen...), mutta työtilanne ei osoita rauhoittumisen merkkejä ja aikaa/voimia on näille harrasteille aika niukasti. Jotain pientä nyt kuitenkin olen aikaseksi saanut.


Tämä pikkumiehen raitapaita on Dropsin ohjeella neulottu, tosin langan vaihdoin Baby Alpaca Silkiin. Lankaa kului vähän vajaa 150 grammaa, puseron koko 74/80cm, 2,5mm puikoilla tikutettu. Suloiset autonapit ovat ystäväisen Tallinnasta tuomia. Tämä pieni pusero on Solidaarisuussilmukka-projekti ja matkaa siis jossakin vaiheessa Libanoniin.

Julmetun kylmä on ollut kesäkuun alku! Ainakin minä odottelen lämpöisempiä ilmoja. Koleasta kelistä huolimatta pihamaalla on taas jotain tapahtunut.

Tulppaanit kukkivat

                                          Etelän puolella patjarikko on kukassa
                                         
                                          ja morsiusleinikkikin aloittaa kukintaansa

                                   Alppikärhö on nyt kauneimmillaan. Tätä kukkaa rakastan!

Melkein unohdin nämä lempitulppaani. Tämä kukkapenkki on
minulle mieluisa; kukassa on kuutisenkymmentä mustaa &
valkoista tulppaania.

 
                                          Mitäs täällä tapahtuu?!

                               Herra Kissakin halusi päästä kuvattavaksi. Tungettuaan nenänsä
                           kiinni kameraan, hän asettui poseeraamaan aurinkoon kärhön viereen


10 kommenttia:

 1. Oih, ihania kukkia! Ja blogikissa Topi on aina yhtä suloinen :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pienen pojan paita:) Puutarhassasi kukkii jo vaikka mitä! Pitäisiköhän minunkin kuvata niin ehkä valokuvina minunkin kukkapenkkini näyttäisi joltakin:) kärhön minäkin haluaisin kunhan keksisin minne sen laitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain kuvaamaan =) Minä haaveilin kärhö(i)stä pitkään. Alppikärhö näyttää viihtyvän hyvin valitsemassani paikassa, en vaan koskaan muista keväällä leikata sitä ajoissa. Tänä keväänä istutin pari tarhaviinikärhöä, saa nähdä miten niiden käy.

   Poista
 3. Hieno paita pienelle pojalle :)

  Kyllä sinulla on melkoinen kukkaloisto pihallasi ja nuo tulppaanit ovat hulppeita.

  Meilläkin käy välillä niin, että kesken kuvaamisen pitää käydä puhdistamassa linssistä nenänjälkiä. Tosin ne ovat useimmiten koiran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Huopatossunen! Minä olen aina ollut sitä mieltä, että kukkia pitää olla paljon. Moni onkin sitten varmaan eri mieltä kanssani niiden sommittelusta ;) Nimimerkillä pihasuunnitelmaa nähnytkään...

   Poista
 4. Hauska villapaita ja hienosti jaksat hyväntekeväisyyttäkin harjoittaa. Koska minulla ei ole lähipiirissä noin somille vaatteille käyttäjää niin minäkin voisin tehdä niitä muille tarvitsijoille. Tuo musta tulppaani on muuten erikoinen ja hyvännäköinen. Mulla toi alppikärhö on rujossa kunnossa mutta kukkii kauniisti, jalokärhöjä en tänne Itä-Suomeen uskalla istutella. Hiisi vieköön tätä Suomen kesän säätä. Lämmintä kaipailisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että vähän vähille ovat jääneet nyt noi hyväntekeväisyysneuleetkin, kun muutenkin on ollut kovin vähän aikaa neulomiselle. Mut jotain pitää aina välillä yrittää saada tehtyä. Ja noita pikku neuleita on kiva tehdä =)

   Mustista kukista puheen ollen, ostin myös mustan petunian. Tai siis kaksi - amppelia =D En tiedä, mikä siinä viehättää, mutta minusta ovat älyttömän kauniita.

   Poista
 5. Kesältä näyttää täälläkin! Kisun kirsut ja kaikki... ;D

  VastaaPoista
 6. Voi kissaa! :D

  VastaaPoista