maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ryhtiliike

Tuossa lauantaina UFOkoreja tutkiessani karvas totuus suorastaan iski vasten kasvojani; olen onneton neuloja. Olen kyllä erinomaisen hyvä aloittamaan uusia neuleita, mutta keskeneräisten valmiiksi tekeminen onkin sitten ihan eri juttu. Ideoita on yksinkertaisesti liikaa. Joskus sitten - tai no, aika usein - joku idea vaan vaatii päästä heti toteutettavaksi ja sitten edellinen työ jää kesken. Ja sitä edellinen on jäänyt kesken jo paljon aikaisemmin. Nytkin koreissa pyörii mm. pari viime vuotista KyJy-työtä ja kohta alkaa jo tämän vuoden KyJy =/ Kohtalaisen noloa.

Päätinkin nyt sitten ottaa parin viikon huiman ryhtiliikkeen ja yrittää saada niin monta UFOa KyJyn alta pois kuin mahdollista. Osittain siksikin, että tarvitsen KyJyyn kaikki liikenevät puikot =)  Lauantaina sain neulottua valmiiksi nämä sukat
Mallineule on Novitan sukkaekstrasta, muuten sukat ovat omaa säätöä. Lankana Novitan Nalle, menekki 3mm puikoilla noin 85 grammaa, koko sellainen 39/40. Lahjajemmaan menevät.

Kuvasin sukkia eilen saunan terassilla ja bongasin terassin nurkasta pienen unikeon
Mikäpä siinä on kissuuden nukkuessa, kun viimein oli vähän lämpöisempi päivä.

Seuraava valmistunut UFO ei ihan ollut eilen kuvauskunnossa, mutta nappasin kuitenkin jo jonkinlaisen kuvan
Tämä Vironvillasta neulottu Petunia-huivi on tilaustyö. Noloa kyllä, tilaustyökin voi UFOutua... Toivottavasti tilaaja vielä haluaa tämän =) En vielä punninnut huivia, mutta lankaa tähän kului kohtalaisesti, arviolta 180 grammaa ellei enemmänkin. Huivi on nimittäin tilaajan toiveesta isompi kuin ohjeessa. Pingottaminen oli jälleen kerran yhtä tuskaa eikä tuo nyt ihan putkeen mennyt, mutta ihan hyvältä huivi mielestäni näytti, kun sen ennen nukkumaan menoa tuosta irrottelin. Yön yli ei parane jättää pingottumaan, koska kissuus tykkää pyöriä pingotettavien neuleiden päällä ja merkkailla niitä omikseen. Vironvillasta hän pitää erityisesti.

Lopuksi vielä toivotan uuden lukijan lämpimästi tervetulleeksi!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta tuo hirveä aloitus vimma. Olen osittain siitä päässyt eroon mutta sellaisia "ikuisesti" kesken olevia löytyy jos uskaltaisi kaappeja penkomaan. Olen aika hyvä piilottamaan Ufoja pois näkyvistä, siksi niitä voi olla enenpi kuin tiedänkään.
  Kaunis tuo Petunia huivi. Katselin tuota ohjetta eilen kun mietin KyJy töitä. Harkitsen vielä.
  Kissasi näyttää nauttivan. Meillä koirat nauttii ihan muista riemuista. Laitoin eilen kuvia blogiin Ladybug sivutuulessa koirien uinti reissusta. Kyllä vesi räiskyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Petunia on tosi simppeli ja nopsa tehdä lukuun ottamatta niitä päättelykerroksia. Niissä meinaa mulla aina hermo mennä. Täytyykin käydän kurkkaamassa uutta blogiasi, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Noita aloitettuja töitä löytyy yllättävän paljon, kun rupeaa laskemaan. Minulla ei varsinaisia ufoja ole kuin yksi viime kesänä aloitettu, muut ovat matkatöitä, kokoustöitä, neuletapaamistöitä ym. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voihanne keskeneräiset tietysti tuollakin tavalla luokitella ;)

   Poista
 3. Mulla sama kuin Huopatossusella, mut mä piilotan ufot noin; lauantai-illan käsityö - formulakäsityö - hiljaisen hetken käsityö ;D;D
  Voi kun kissus on kauniilla kerällä; näkee että tuossa on hyvä nukkua.
  Upeat siniset värit tuossa Petuniassa, joka ylläri, ylläri löytyy mun to do -listalta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän munkin ruveta selostamaan, että ei tämä ole UFO, tämä on torstai-iltaisin jumpan jälkeen sadesäällä neulottava, tämä on aivojen tyhjennysneule, tämä puolestaan keskittymiskykyä vaativa lauantaiaamupäivän neule...Hmm, siinähän on ideaa =D Toi Petunia voi olla sulle liian simppeli, kun oot tehnyt paaaaljon monimutkaisempia huiveja. Paitsi että se on kyllä hyvä töllöneule.

   Poista