maanantai 25. kesäkuuta 2012

KyJyn käynnistelyä

Ensiksi toivotan uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi! Toivottavasti viihdytte =)

Juhannus tuli ja meni. Ylimääräinen vapaapäivä oli kyllä varsin tervetullut ja perjantaina oli sentään ihan siedettävä ilma - vaikkakin minun makuuni edelleen liian viileä. Koska mitään kummempaa ohjelmaa ei ollut, juhannusviikonloppu kului neulomisen merkeissä. KyJy 2012 käynnistyi juhannusaattona ja kohtalaisen hyvän startin sainkin tempaukseen.


Tässä juhannuksen saldo. Eli aloitettuna ovat KyJyt #1, 2, 3, 4, 5 ja 16. Siis näillä numeroilla työt ovat listallani. Ja kuvassahan on ilmiselvästi ukkokullan joululahjapusero (ylhäällä oikealla, tuo epämääräisen värinen), äidin joululahjatakki (tuo raidallinen), isukin joululahjatakki (ylhäällä vasemmalla, vasta resori tehtynä), ystävän joululahjasukat (isukin takin alla), vihrekä Kid Silk-pomppa itselleni sekä raidalliset polvisukat.

Tästä sitten tikutellaan pikku hiljaa, toivon mukaan jotain valmistuukin tässä aloitusten lomassa. Noita isompia en kuvittele saavani valmiiksi ihan ensimmäisten joukossa, mutta sukkia ja muuta pienempää, mitä nyt listalla on.

Kissuutta loputon neulomiseni alkoi ilmeisesti kyllästyttää. Nukkuminen oli kiinnostavampaa 

6 kommenttia:

 1. Juhannuksena oli tosiaan oikein erinomainen sää, siis neulomiseen ;) Minua ei kyllä yhtään haittaisi, vaikka välillä olisi vähän lämmintäkin.

  Et ihan pieniä töitä olekaan aloittanut. Minulla noiden tekemiseen menisi muutamakin sateinen kesä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se niin sanottua ole, että minullekaan yksi sateinen kesä näihin riittää =D

   Poista
 2. Mukavan näköisiä aloituksia sinulla! Erityisesti sormia kutkuttaa, kun katselee tuota Kid Silkin tekelettä. Kaunis väri! Neulomisintoa! Muistathan välillä laskea neuleen käsistäsi ja silitellä Topiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulomisintoa tarvitaan, kiitos! Topia ei toki sovi unohtaa ja kuinka voisikaan. Kyllä hän eilen syliin pääsi illalla. Ulkoilu ei oikein sateella maita, sylissä kölliminen on silloin mukavampaa.

   Poista
 3. SInähän olet ehtinyt jo aloittaa vaikka kuinka monta työtä! Kuinka paljon sinulla on muuten silmukoita noissa turkooseissa polvisukissa? Aloitin ne ensimmäisenä ja purin tänään kun tuli minulle aivan liian ISOT 66s!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on polvareissa 60 silmukkaa (siis aloituksessa), siihen 48 meinaan kaventaa. Silla 66 silmukalla tulee tosiaan aika isot. Enempää en kuitenkaan uskalla aloitusta kaventaa kuin tuon 6 silmukkaa, sukkien saaja kun en ole niitä sirosäärisimpiä ;) Niin kuin en kyllä minäkään.

   Poista