perjantai 11. toukokuuta 2012

Kun mikään ei riitä

Voi elämä. Miten aina voikin käydä näin. Lankaa on nurkat väärällään ja silti se voi loppua kesken. Haaveilin, että vähäisestä neulomisajasta huolimatta olisin saanut sunnuntaiksi valmiiksi tämän


Olen tekemässä ko. takkia Dropsin Cotton Lightista, värinä vaalea syreeni. Tein takista ihan himpun verran pidemmän kuin ohjeessa ja olevinaan laskin, että lanka silti riittää. No, eipä riitä. Toisesta hihasta jää uupumaan puolet. Grr. Nyt sitten ihmettelen, että puranko toisen hihan ja teen yksinkertaisesti lyhyemmät hihat vai pitääkö todella lähteä metsästämään yksi kerä lisää lankaa. Haluaisin kyllä takkiin nuo pitkät hihat. Huokaus. Siinä katkeaa sitten taas langanostolakkokin. Minähän en lankakaupasta poistu yhden kerän kanssa, jos sinne kerran menen.

5 kommenttia:

 1. No jopa myrkyn lykkäs. Minä kävisin ennen purkamista metsästämässä puutuvaa kerää ja vasta jos ei onnistu niin sitten purkaisin. Mutta lanka kauppaan varaisin mahdollisimman pienen kassin/pussin ja luvan kanssa ostaisin ainoastaa sen verran lankoja kun siihen mahtuu. Noi apteekin pussit on ihan riittävän kokosia.Hih.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kannattaa tehdä pitkät hihat. Otat lankakauppaan vain käteistä rahaa ja niin vähän ettei riitä kuin tarvitsemaasi kerään ;)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tehdä pitkät hihat, ettei jää sen takia pitämättä. Viimeksi Menitasta mukaan lähti kuus nappia. Oon niin kyllästynyt tavarapaljouteen.

  VastaaPoista
 4. Tapiolta löytyi vielä tuota vanhempaa tuotantoa olevaa Cotton Lightiä eli sieltä saan puuttuvat kerän. Jee! Toivottavasti jo tänään/perjantaina, jos vaikka saisi viikonloppuna takin valmiiksi. Paitsi että napit eivät ole vielä kotiutuneet...

  VastaaPoista
 5. Hyvä hyvä! Kyllä sä sen kesytät!

  VastaaPoista