sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Takin paikka

Ensiksi lämmin kiitos vielä kaikille osanotostanne suuressa surussamme. Viikko on kulunut hiljaiselon merkeissä. Neulominenkaan ei oikein ole maistunut eikä oikein mikään muukaan, mutta pikku hiljaa tästä tepsutetaan eteenpäin, päivä kerrallaan. Topi jätti meidät vasta viisi päivää sitten, mutta jotenkin tuntuu siltä, kuin siitä olisi pieni ikuisuus.

Hautasimme Topin silloin tiistaina omaan pihaan, kirsikkapuun alle.


En ollut koskaan aikaisemmin huomannut, miten aurinko paistaa tuollekin puolen pihaa. Aurinko hellii Topin nukkumapaikkaa ihan aamusta aina 3:n asti iltapäivällä. Keräsin pihapiiristä kiviä, joilla kehystin haudan. Tänä kesänä kaunistuksena saa olla kolme pientä verenpisaraa ja tietenkin mirrinminttu, jota Topi rakasti.

Ukkokulta sanoo, että tämä on takin paikka. Topi itse on jossakin aivan muualla (meidän sydämissämme tietysti aina) ja tässä paikassa lepää hänen "takkinsa". Minusta se on oikeastaan aika hyvin sanottu.

Muoks. Tässä arkistoja pöyhiessä törmäsin sattumalta parin vuoden takaiseen postaukseeni, jossa kerroin Topin kesästä. Tällaisena tahdon hänet muistaa.

13 kommenttia:

 1. Topilla on hieno hauta. Ja tietysti pitää olla mirrinminttua :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis hauta ja kauniit muistot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen kaikkea ne muistot. Haluan muistaa Topin viisaana, touhukkaana kissuutena. Onneksi on paljon kuvia, jotka tuovat niitä muistoja mieleen.

   Poista
 3. Siellä se Topi lepää. Kauniiden muistojen kanssa teille rauhaisaa kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ladybug! Ihanaista kesän jatkoa myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 4. Kaunis hauta, Topi sai elää hyvän loppuelämän luonanne. Muistot säilyy ja aika taittaa ikävästä pahimman terän. Voimia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tjorven. Näinhän se on. Vielä sitä vanhasta muistista illalla rupeaa miettimään, että nyt pitää hakea Topi sisälle. Eilen melkein kysyin ukkokullalta, onko Topi vielä ulkona. Onneksi nielaisin kysymykseni viime hetkellä.

   Poista
 5. Niin kauniin nukkupaikan Topille teitte, halituksia.

  VastaaPoista