lauantai 5. heinäkuuta 2014

Aleena

En sitten saanutkaan aiemmin viikolla aikaiseksi kuvata ja postata tätä kolmatta valmistunutta KyJyä. Tai no, kuvattua kyllä sain, mutten postattua.

Kolmantena KyJynä siis valmistui Aleena-mekko Novitan Kasteesta.

 
Koko on niinkin valtaisa kuin 70 cm, lankaa kului about 150 grammaa 3,5 mm puikoilla.
 
Tämä pikku ihmisten vaatteiden neulominen on ollut varsin erinomainen taktiikka tähän alkuun niin jotain on valmistunutkin. Seuraavaa valmistujaa saakin sitten odotella... puikoilla palmikkopusero Tennesseestä ja valmiina noin 20cm takakappaletta. Viikolla ei oikein ehtinyt neulomaan, kun piti taas kykkiä töissä niin pitkiä päiviä. Tänään oli tarkoitus puseroa edistää, mutta kuinkas on käynyt: aamulenkki 6:n jälkeen, aamupala, vähän siivoskelua, kahvakuula, kukkapenkkien perkuuta, lounas, lisää pihalla norkoilua, ai jaa, kello onkin jo 6. Josko nyt sitten loppu illan edes neuloisi.
 
Mainiota viikonlopun jatketta itse kullekin, toivottavasti teillä päin on yhtä loistava sää kuin täällä meillä, pitkästä aikaa!
 

8 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja väri on niin tyttömäinen ihana.

  VastaaPoista
 2. Sievä pieni mekko. Kiva kun on ollut kunnon kesäsää niin on saanut kerättyä voimia pimeän talven varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika söpöinen siitä tuli =) Niin, onhan tuota kaunista kesäsäätä nyt ollut jo monta päivää =D Kesäkuu ja vielä heinäkuun alkukin oli kyllä minun mielestäni kaikkea muuta kuin kesäistä... Voimia pääsen keräämään (toivottavasti) sitten elokuussa kolmen viikon kesälomalla.

   Poista
 3. Hurmaava mekko johon Kaste sopii erinomaisesti :).
  KyJysi ovat oikein hyvässä vauhdissa!
  Eipä sitä arkena työkiireiden ohessa paljonkaan puikkoihin ehdi kun on niin paljon muutakin tarpeellista tekemistä. Itse olen fiilannut neulomisaikaa yöunista, mikä kostautunee kyllä ennemmin tai myöhemmin.
  Olen ollut pari kertaa ostamaisillani Kastetta, mutta jäänyt empimään kuultuani sen kiertävän voimakkaasti neulottaessa. Oliko sinulla kiertymisilmiötä haitaksi asti Aleenaa neuloessasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tikutin!

   Auts, minä jos nipistäisin yöunista vielä neulomiseen, valvoisin kellon ympäri. Nukun muutenkin älyttömän huonosti (ja vähän), unettomuus on taas vaivannut oikeastaan juhannuksesta asti enkä nuku kuin pari-kolme tuntia yössä.

   Kyllähän tuo Kaste kiertyy, mutta ei minun mielestäni niin paljon, että kauhiasti häiritsisi neulomista. Makuasia varmaan tämäkin. Kastetta on jemmassa vielä paria jakkua varten ;) Ja tuota pinkkiäkin jäi vielä 5 kerää enkä tiedä mihin sen työntäisin, kun pinkki ei ole oma värini...

   Poista
 4. Ihanainen kesämekkonen. Ja KyJy taktiikasi on tosiaan melko hyvä. Melkoisen tehokkasti olet päiväsi käyttänyt. Muistahan nautiskella tästä kesä säästäkin kaiken ahkeroinnin keskellä. Mitähän sieltä puikoiltasi seuraavana pompsahtaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ladybug! Taktiikka on toiminut tähän asti, kun olen tehnyt vain noita pikkuisia vaatteita. Nyt kun puikoilla on oman kokoinen vaate, ei valmista sitten niin vaan synnykään. Pitäisiköhän tehdä vaan vauvan vaatteita =)

   Poista