maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ensimmäiset KyJyt uunista ulos


Toista viikkoa KyJyä takana ja näin alkumetreillä valitsemani taktiikka tuntuu toimivan. En siis aloita koko kasaa kerralla vaan aloitan kerrallaan pari työtä, jotka teen valmiiksi ennen kuin aloitan uusia.

Ensimmäisenä aloittamani ukkokullan sukat valmistuivat viime viikolla jo alkuviikosta, mutta tapani mukaan sain langat pääteltyä vasta eilen, joten "virallinen" valmistumispäivä on siis eilinen.

Tässä sukat ovat aiotun käyttäjänsä jalassa jonkinlaista kuvaa varten, mutta eivät nämä kyllä ukkokullalle jää. Niistä tuli nimittäin aavistuksen liian pienet hänelle. Sukat menevätkin siis isukille, jolle sopivat paremmin. Lankana Zeldan värjäämän Nallen jämät sekä täydennykseksi harmaata Nallea. Lankaa kului noin 150 grammaa, 3,5 mm puikot. Tämä siis KyJy #1.

Toisena työnä aloitin piskuisen jakun työkaverin vauvalle. Langaksi valitsin Sirdar Snuggly Baby Bamboon ja se on kyllä älyttömän ihana lanka neuloa.

Kuvaaminen olisi ollut helpompaa, kun olisi se vauva tuolla sisällä =) Ohjeen löysin jostain muinaisesta Modasta, mutta ehdin siivousinnossani tuikata lehden takaisin hyllyyn ennen kuin laitoin numeroa ja vuotta muistiin. Lankaa kului tähänkin 150 grammaa, parinkymmenen sentin pätkä jäi joten aika hyvin meni. Takista tuli mielestäni aika kiva, huomenna selviää, mitä äiti tuumaa. Tämä KyJy #2 valmistui 25.6.

Kolmantena työnä aloitin sitten 25.6. Aleena-mekon Novitan Kasteesta samaiselle vaaville. Mekkokin itse asiassa valmistui eilen, mutta en iltasella jaksanut sitä enää kuvata. Koetan saada kuvan tänään otettua niin sitten on kolmostyökin raportoitu.

Tällaisia tänään, mukavaa viikkoa sateesta ja tuulesta huolimatta (jota ainakin täällä etelässä tänään taas on)!

5 kommenttia:

 1. Hyvällä suhinalla edistyy sinun kyjy tänä vuonna. Minulla ei kantti riittänyt lähteä mukaan kun kyjy 2012 tempauksestakin on töitä vielä kesken..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat kai, että sulla oli enemmän järkeä päässä kuin mulla, kun et lähtenyt mukaan tällä kertaa =D Mullakin pyörii nurkissa vielä edellisenkin tempauksen jäännökset.

   Poista
 2. Isukkisi on onnenpekka saadessaan noin kivat sukat ;). Ukkokullalle nyt vaan uusia neulomaan... Todella söpö vauvan takki ihanasta langasta, tuohon on mahdotonta olla ihastumatta.
  Räväkästipä sinä olet KyJyn aloittanut!
  Puikot ovat täälläkin heiluneet ja tähän KyJyyn tuli liukuhihna-aloitus. Perustin äsken huivipingottamon ja torstaihin asti riittää päivittäin vaihdettavaa - siis jos saan sen neljännen valmiiksi siihen mennessä. Hih, ajolähtö kun perjantaina tarvitaan ruokapöytä vapaaksi.
  Mukavaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tikutin! Sinullahan se vasta on vauhti päällä, neljäs huivi jo valmistumassa! Hui! Minä aloitin nyt vasta ensimmäisen vähän isomman työn eli puseron, sen valmistumista saakin sitten odottaa.

   Poista
 3. No, pöh. Kävin mielestäni kommentoimassa täällä mutta eipä oo tallentunut.
  Hienostihan KyJysi on alkanut. Kolmas KyJy toden sanoo eli taktiikkasi taitaa toimia. Lisää odotellessa ja niitä kesä säitä.

  VastaaPoista