keskiviikko 26. helmikuuta 2014

UFO juttu

Niin, niitä UFOja pitäisi tässä valmiiksi neuloskella. Huokaus. Viikonloppuna otin tämän projektin suhteen pienen askeleen eteenpäin leväyttämällä lattialle kahden UFO-töitä sisältävän korin sisällön. Siis niitä on enemmänkin kuin tuo kaksi korillista =/ Aika noloa. No, mutta tässä näitä. Katsokaa ja kauhistukaa.

 
Tästä piti tulla jonkin sortin tunika Luonnonkauniit neuleet -kirjan mallista muokattuna. KyJy-työ viime vuodelta. Kuten huomaatte, kovin on alkutekijöihinsä jäänyt. Tämän tuomioksi tuli purku.

 
Tässä on sitten viime kesäisiä KYHejä ja joku kirjoneulelapasen alku vuodelta? Tuosta valkoisesta on tulossa tuolinpäällinen ja sen teen kyllä valmiiksi. Vironvillasta on aloitettu huivia, mutta mitä huivia? Pienempi sininen kasa on vauvan bambutakin alku, sen nyt toistaiseksi jätin tuolleensa ja tuon turkoosin Kaste-jakun aion jossain välissä vääntää valmiiksi. Vuodesta ei kannata puhua. Ja tuo valkoinen suikale Kaste-jakun päällä on bambuisen vauvan nutun hiha. Sen tuomio oli tyly: roskiin. 

 
Seuraavaksi Sateenkaari 7 Veikasta pikku ihmisen mekko ja vauhdilla viime kesänä KYHissä aloitettu Malibu-jakku, joka on jäänyt hihoihin. Nämä teen molemmat valmiiksi - sitten joskus.

 
Voi tätä! Noro Kureyonista aloitettu takki, ihan kivaa palmikkoneuletta (joka ei tosin kuvassa juurikaan erotu), mutta ei mitään hajua, missä on ohje. Voi kyynel.

 
Ja sitten KyJyjä ja muuta: huivi Drops Loves U:stä, sen yläpuolella työkaverin pojan villapökät sinisestä Nallesta. Oikealla ukkokullan joululahja (viime jouluksi siis, puuttuu toinen hiha ja kasaus), pussissa lapsen sukat, joista toinen sukka kesken, Polkasta vauvan pussimallinen haalari ja petroolista 7 Veikasta aloitettu palmikkomekko. Jaa-a.

 
Nallesta aloitetut kirjoneulesukat. Muistelisin, että malli oli jossain Modassa, mutta päätin purkaa pois.

 
Nallesta aloitetut sukat Novitan Sukkalehdestä muokatulla ohjeella. Nämä otinkin nyt työn alle ja peräti toinen sukka on valmis.
 

6 kommenttia:

 1. Hei, luulin jonkun käyneen meillä salaa kuvaamassa:) Meinaan on ainakin yhtä monta aloitettua minullakin (punastelee häpeissään)

  VastaaPoista
 2. On noita aloitettuja ihan kiva määrä ;)

  VastaaPoista
 3. Minä en taivastele enää ufoistani mitään... Noro-takki olisi tosi kaunis, harmi jos ohjetta ei löydy!

  VastaaPoista
 4. Niin mukaansatempaavia kuin prokkikset ovatkin, niin lieveilmiönä niistä tuppaa syntymään kasa ufoja. Saatoin esittelystäsi peilata mitä minullakin olisi, ellen olisi pakottanut itseni jättäytymään pois viimeisestä KyJystä ja meneillään olevasta UWAsta ;). Tällaiselle tekemättömistä töistä stressaavalle ufokasa ei sopisi laisinkaan.
  Paljon kauniita työn alkuja, mutta voi erityinen itku, että Kureyonin ohje on kadoksissa, takki on niiiin kaunis! Odottele tovi, ohjeen sijainti voi yhtäkki pulpahtaa esiin.

  VastaaPoista
 5. Rohkea veto kaivella kaikki UFOt esille. Onhan noita kertynyt, tosin itseltäni löytyy luultavasti samankokoinen läjä keskeneräisiä. En ole vielä(kään) uskaltanut kaivella kaikkia esiin. Tsemppiä UFOjen kanssa.

  VastaaPoista
 6. Nostan hattua, kun olet nostanut ufot päivänvaloon :) Nyt sitten vaan puikot suihkimaan.

  VastaaPoista