lauantai 19. lokakuuta 2013

Etenee, etenee

Nythän on niin, että KyJy-aikaa on kohta puoliin jäljellä 2 kuukautta. Tavoilleni uskollisena olen tämänkin tempauksen kanssa edennyt varsin tahmeasti, mutta vielä en ole luovuttamassa. En ainakaan ennen kuin tempaustöihin kuuluvat joululahjat ovat valmiit ja niitähän vielä riittää. Viime sunnuntaina saan valmiiksi yhden työn, KyJy #6.

 
Tästä kuvasta ei nyt oikein selvää saa, mutta malli ei oikein ollut yhteistyöhaluinen. Sukat sen sijaan kelpasivat. KyJy #6 oli siis ukkokullan sukat, lankana iankaikkisen vanha Nalle Color, jota kului noin 100g. Harmi, ettei tätä(kään) lankaa enää ole saatavilla.
 
Seuraava KyJy valmistui pakon sanelemana torstaina, sillä kyseessä oli isäni syntymäpäivälahja ja synttärit olivat perjantaina.

 
Näissäkin lankana hyvin marinoitua vanhaa Novitaa, 7 Veikkaa tällä kertaa. Nämä sukat olivat numerolla 20 aloitettu KyJy-työ.
 
Valmiina on nyt siis 9/20 työtä. Jäljellä olevat ovat kaikki vaatimattomia töitä: 2 tilkkupeittoa, ukkokullan pusero,  pusero itselle, yksi tunika, yksi mekko... on siellä onneksi yksi vauvanhaalari ja parit sukatkin vielä (tosin toiset niistä kirjoneulepolvarit). Joten lopputulos tulee varmaankin olemaan loistava.
 

9 kommenttia:

 1. Hyvin nuo kyjyt näyttävät etenevän :)

  Minulla on reilu 100 g vihreä-ruskeaa Nalle coloria. Laitanko tulemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, jos raskit luopua niin joo! Kerro mitä haluat vaihtariksi.

   Poista
 2. Kivat sukat teit isällesi :). Pitääpä laittaa malli mieleen, kivat miehekkäät mallit tahtovat minulta olla aina hukassa.
  Tuota samaista Nalle Coloria ostin jouluaattona 2008 kaivaessani puikot esiin vuosien tauon jälkeen ja neuloin aamusta iltaan koko joulun.
  Kyllähän sinä ahertanut olet, taas kahdet sukat valmiina, vaikka kieltämättä KyJylistasi melko mittava onkin... Minulla junnaa paikallaan yksi ja sama työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahertamisesta ei kyllä oikein voi puhua käsityörintamalla... eikä ainakaan, kun vertaa sinun remottiurakkaasi! Mutta kaipa tässä ennen joulua vielä jotain valmistuu. Jos ei muuta niin ne jäljellä olevat 4 joululahjaa.

   Poista
 3. No ompas tutun väristä Nallea, oliskohan ollut minullakin tuota joskus ;)
  KyJyT valmistuu yksi kerrallaan, ehkäpä vielä jouluun mennessä ,mene ja tiedä. Tsemppiä loppuun asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään tosta vanhasta Nallesta, ne tän hetkiset Taika-sävyt ei ole yhtään niin kivoja. Kyllä ne KyJyt johonkin jouluun mennessä valmistuvat ;)

   Poista
 4. Hyvännäköisiä sukkia, laitanpa minäkin tuon palmikkomallin mieleeni... toivottavasti pysyy siellä.
  Ihan vain rauhassa sen KyJyn kanssa, eräs työkaverini tapaa sanoa aina, kun edessä on toivottomalta näyttävä ruuhka, että "täytyy alottaa vaan siittä laijjasta". Olen todennut tämän todella toimivaksi, suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Kivoja sukkia :) Ja tsemppiä loppuun :) Blogistani löytyy haaste: http://lankakerapuikoilla.blogspot.fi/2013/11/haaste_3.html

  VastaaPoista
 6. Hei! Blogissani koonkoiruuksia.blogspot.fi on sinulle haaste!

  VastaaPoista