maanantai 22. heinäkuuta 2013

Koville ottaa

tämä neulominen kuulkaa, kun olisi kaikenlaista muutakin puuhaa. Kuten nyt vaikka juoksennella tuolla pitkin mäkiä maratoniin valmistautumassa. Vajaa 4 viikkoa enää tämän vuoden ekaan täysmaratoniin ja lauantain pitkä lenkki oli kyllä niin tuskaa, että saas nähdä kuinka käy. Mutta sisullahan pärjää aika pitkälle ja sitä onneksi riittää.

KYHin suhteen olen jo heittänyt ns. kirveen kaivoon. Tiedän, etten kovin montaa työtä enää valmiiksi saa, kun ei lomasta huolimatta yksinkertaisesti ole neulomisaikaa. Huomen aamulla lähdemme viikoksi reissuun enkä aio siellä juurikaan neuloa, jonkun sukan tekeleen voin ottaa matkaneulomiseksi lennoille, mutta siihen se jäänee.

Yhden KYHin / KyJyn sain tuossa viikonlopun aikana puristettua valmiiksi, lähinnä siksi, että haluan sen reissuun mukaan.


 
Pakotin tällä kertaa ukkokullan ottamaan pari kuvaa, mutta kyllä ne on melkein yhtä kehnoja kuin jos olisi kuvannut loimen jossain kiven päällä. Anyway, malli on Moda 3/2009 -lehdestä, lankana Debbie Blissin Amalfi. Väri ei kyllä luonnossa ole noin hailakka, vaikka hyvin hennon vihreä onkin. Kuten ehkä tarkkasilmäiset huomaavat, hihat eivät ihan ole sitä mitä pitäisi. Hihoissa kuuluisa olla samanlainen poikkikaitale kuin tuossa helmassakin, mutta lanka otti ja loppui kesken. Sitä ei jäänyt kuin metrin pätkä. Mitään sopivaa puuvillalankaa, josta olisin voinut nuo pitsikaitaleet tehdä, ei löytynyt. Kokeilin mustaa, mutta kontrasti oli jotenkin liian iso. Niinpä hihat jäivät sitten silleen. Joku viimeistely olisi paikallaan, mutta sopivaa lankaa ei nyt satu käsillä olemaan, ehkä kehitän jotain myöhemmin. Napin varmaan lisään tuohon jahka sopiva sellainen tulee vastaan.
 
Tämä on siis KYH #22 / KyJy #2. KYHissä valmiina hulppeat 9/22, KyJyssä 2/20.
 
Tänään pitäisi vielä siivota ja vähän silittää, pakata reissua varten ja kirjoittaa äidille ohjeet Topin palvelua varten. Lisäksi varsin kauan odottomani pikku vitriini keittiöön ja kirjahylly vierashuoneeseen tulevat tietenkin tänään, joten ne pitäisi vielä saada paikoilleen. Sitten varmaan voikin kaatua sänkyyn ja huomenna nokka kohti Nizzaa.
 

6 kommenttia:

 1. Ihana pitsi jakku. Näyttää oikein hyvältä. Tempaukset ovat aina hauskoja vaikkei ihan onnistuisikaan. Ja kun sitä aikaa ei vain aina ole niin minkäs teet.
  Rentouttavaa lomaa Nizzassa. Pitäkää hauskaa :)

  VastaaPoista
 2. Nätti jakku ja minusta nuo hihat ovat kauniit noin, kivan pituiset.

  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis pitsijakku. En minä vaan huomannut etteivät hihat olisi mitä alunperin piti ;).
  Ihanaa lomaa Nizzassa, nauttikaahan matkastanne!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa matkaa! En minä ainakaan huomannut että hihoista puuttuisi jotain. Hienohan siitä tuli!

  VastaaPoista
 5. Hyvältähän se näyttää, tosi istuva ja kaunis:)

  VastaaPoista