perjantai 2. elokuuta 2013

Viime tippa

Minähän en missään nimessä ole mikään viime tipan ihminen vaan kaikki on aina hyvissä ajoin valmiina ja silleen. Niinpä tein viimeiset 12 KyJy-aloitusta Nitsan reissusta palattuamme eli tässä viimeisen kolmen päivän aikana. Aikamoista säätämistä oli ja jokunen viime hetken (heh) muutos suunnitelmiin tuli, kun ei vaan löytynyt enää vapaina sopivan kokoisia puikkoja. Mutta nyt on siis kaikki työt puikoilla. Tässä siitä todistusaineistoa

 
Tässä läjässä on siis KyJyt 3-20. Kaksi ensimmäistähän ovat jo valmistuneet.
 
Matka meni tosi mukavasti. Nitsa on yhtä ihana kuin silloin muinoin 15 vuotta sitten, kun siellä viimeksi olin. Ja niissä pienissä vuoristokylissä voisin kierrellä ihan loputtomiin! Ja syödä, ai että niitä kaikkia ihania ruokia. Nimimerkillä tuliaisina 1,5 kiloa lisää painoa... Maanantaina on sitten edessä paluu arkeen. Kolme viikkoa tiukkaa vääntöä töissä ja sitten viimeinen kesäloma viikko, joka kuluukin sitten appiukon vierailun merkeissä.
 
Niin ja sen KYHin kanssa kävi sitten niinkuin arvasinkin eli läskiksi meni. Määräajassa eli heinäkuun loppuun mennessä sain valmiiksi vain 10 työtä 22sta. Toivottavasti KyJy menee mallikkaammin.
 

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että matkanne oli onnistunut. Ja kovasti olet ahkeroinnut KyJyn kanssa. Itsellä on "juhlien järjestys" loma KyJy töistä tällä viikolla. Neulomisen saldo tältä viikolta on vain noin 550 silmukkaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ilman viime tippaa jäisi moni asia tekemättä :D
  Lomasi kuulosti kyllä oikein mainiolta, maisemanvaihdos virkistää ja hyvää ruokaa pitää syödä kun sellaisen ääreen pääsee. Seuraan mielenkiinnolla muiden KyJyjä, oma osuus on tällä kertaa hang-around -tasolla. Tuo alkukiihdytys on oikeastaan se hauskin osuus!

  VastaaPoista
 3. Oho, 12 aloitusta kolmessa päivässä :o, olet kyllä melkoinen mestari! Taitaisi minulle iskeä pienoinen paniikki moisen urakan ääressä.

  Ihana kuulla, että lomanne oli onnistunut!

  Jään innolla seuraamaan mitä KyJy-ihanuuksia puikoilta ja koukuiltasi syntyykään.
  Maltoin itsekin pari tuntia tänään tikutella, ettei pääse ihan vieroitusoireeet valloilleen.

  VastaaPoista
 4. I am happy your vacation was a success.

  VastaaPoista