sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Silleen hittaasti

Kääk, taas meni viikko jonnekin. Blogin hiljaiselo johtuu lähinnä työkiireistä ja ehkä osittain niidenkin aiheuttamasta jonkin sortin kesäflunssasta. Vetäisin viime maanantaina pitkän tehopäivän töissä, vaikka ihan naatti olinkin. Tiistaina sitten ehdinkin olla "tehokas" noin puoli päivää, jonka jälkeen oli pakko lähteä kotiin, kun pukkasi kuume. Keskiviikkona leikin kissaa eli päivä kului lähinnä nukkumapaikkaa vaihtaessa ja torstainkin vedin lonkkaa kotona ollakseni sitten perjantaina töissä entistäkin tehokkaammassa kunnossa. No, en siitä tehokkuudesta tiedä, mutta tuli käytyä töissä =) 

Sattuneesta syystä ei sitten ihan hirveästi ole taaskaan tapahtunut KYH tai KyJy -rintamalla. Yksi tekele on hihojen kiinnittämistä valmis, mutta viimeistelyinto kärsi kovan kolauksen, kun pingotuksen jälkeen totesin, että jakusta on taas kerran tulossa uusi jäsen liian isojen neuleiden kerhoon. Tuolla se nyt sohvalla nököttää.


Harmittaa, kun tykkään tästä mallista kovasti ja tein tämän varta vasten yhden violetin mekon kaveriksi. Täytyy kai rykäistä tekele valmiiksi ja katsoa sitten tuliko susi vai ei.

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti kesäflunssa helpotti jo. Lomaa kohti vaan niin voi työkiireet karistaa hetkeksi jaloista ja päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on köhää vielä, mutta eiköhän sekin siitä. Kolme päivää enää...

   Poista
 2. Kaunis jakku, toivotaan että on sopivan kokoinen. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä sopiva taida olla vaan turhan iso, mutta katsotaan nyt. Arvoin pitkään S- ja M-koon välillä ja näköjään valitsin väärin. Tyypillistä.

   Poista
 3. Voi vietävä miten nuo koko ongelmat ovat kiukuttavia. Toivottavasti saat jakun käyttöön.
  Miten se flunssa rankaiseekin silloin kun olisi se kiire? Vai johtuisiko se juuri siitä? Miten vain, huili taisi olla paikallaan. Kohta se lomakin alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa olla just niin, että noi taudit iskee helpommin kiireen ja stressin keskellä. Se edellisen viikon valvominenkin varmaan auttoi asiaa. Lomaa kohti vaan ;)

   Poista
 4. Oi miten kauni työ :). Hih, jäsen liian isojen neuleiden kerhoon - hauskasti sanottu. Itseltäni löytyy jostain kumman syystä samanlainen kerho.

  Ah, kuulostaapa tutulta ylitehokkuuden seuraukset, "nautin" niistä viimeksi juhannusviikolla. Kroppa yrittää viestiä, että otahan hiukan iisimmin.

  VastaaPoista