lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kevättä mielessä

Lieko syynä leuto helmikuu vai lisääntynyt valo vai molemmat yhdessä, mutta kovin on ollut kevättä mielessä tässä viime päivinä. Minulle kevätpörriäisen pistos aiheuttaa pakottavan tarpeen pistää huushollia uuteen kuosiin. Yleensä en perjantaisin jaksa illalla edes kissaa sanoa työviikon jälkeen, mutta eilen sitten puleerasin olohuoneessa kevätkuumeen vallassa. Viininpunaiset, paksut talviverhot saivat lähteä, samoin punaiset koristetyynynpäälliset, pöytäliinat sun muut. Tilalle vaaleita sävyjä. Verhojen kanssa on pientä epätoivoa. Tarvitsisimme uudet "kesäverhot" ja iskinkin silmäni Pentikin uuteen Lumme-kankaaseen. Laskeskelin, että pelkät kankaat kolmeen verhoon maksaisivat liki 160 euroa ja lisäksi pitäisi jostain löytää vielä ompelija; itselläni kun ei edelleenkään ole sen paremmin ompelukonetta kuin -taitoakaan. Paremman puutteessa kaivoin sitten eilen kaapista tuollaiset muinaiset valkoiset IKEAn verhot. Kovin valoisahan tuo olohuone nyt on, mutta kyllä on pliisun näköistä valkoisten verhojen kanssa.

Mieleeni juolahti jopa kokeilla ikkunaan lahjaksi saamaani Lumme-pyötäliinaa. Ruokapöytäämme se on liian pitkä, mutta ikkunaan näytti sopivan mainiosti =) Ehkäpä hommaan pari pöytäliinaa lisää ja ratkaisen verho-ongelman sillä...

Sisustuspläjäyksen uuvuttamana majoituin sitten sohvalle katselemaan Voice of Finlandia neuleen, punaviinilasillisen ja kynttilöiden kera.
 
Unohtamatta tietenkään hyvää seuraa

Kaiken kaikkiaan siis varsin onnistunut perjantai.

3 kommenttia:

  1. Ihan hyvä verho tuo Lumme pöytäliina. Luovat idet kannattaa ottaa käyttöön. Ja rentouttava perjantai-ilta sinulla. Toivottavasti koko viikonloppu sujuu samoissa mukavissa merkeissä :)

    VastaaPoista
  2. Vähän samaa kevätfiilistelyä täälläkin. Minä tosin sisustin makuuhuoneen uudelleen. Pois vihreät verhot ja beige päiväpeitto ja tilalle ihan uudet turkoosit. Kylläpä piristi! Pöytäliinat menevät ihan hyvin verhoista, hintakin saattaa olla aika paljon huokeampi.

    VastaaPoista
  3. Ja Topikin näyttää nauttivan perjantaista. Palvelusväki paikalla koko viikonlopun ;)

    VastaaPoista