keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tilauspusero

Viime päivät ovat olleet melko stressaavia, kun olen ollut kovin huolissani kissuudesta. Joku nyt tietysti hiljaa mielessään miettii, että mitäpä sitä stressaamaan, kissahan tuo vain on. Mutta meille tämä kaveri on perheenjäsen ja erittäin rakas sellainen, joten huoli on ollut kova. Maanantaina olimme jälleen tutkimuksissa kardiologilla ja kissuudelle tuli nyt sitten toinen sydänlääke entisen rinnalle. Beetasalpaaja on nyt aloitettu varovasti ihan minimiannostuksella, tarkkailemme viikon päivät, miten kissa lääkkeeseen reagoi ja jos ei mitään ongelmia ilmene, annostus tuplataan. Parin kuukauden päästä pitäisi sitten mennä verenpainekontrolliin, koska beetasalpaaja laskee verenpainetta ja Topilla on luonnostaankin melko alhainen verenpaine. Maanantaina stressasin myös töideni takia; olin edellisen perjantain ottanut saldovapaaksi kissuuden lääkärireissun takia ja maanantaina olisi pitänyt mennä normaalisti töihin. En edes saanut pomoa kiinni ennen kuin 5 minuuttia ennen kardiologin vastaanottoa. Onneksi pomo oli ymmärtäväinen ja sain siirtää ensi viikolle anomani lomapäivän maanantaille niin, että pystyin sitten olemaan loppupäivän kissuuden kanssa kotona.

Ylimääräisestä vapaapäivästä (tai oikeastaan puolikkaasta sellaisesta, lääkärireissuun meni puoli päivää) oli se hyöty, että sain viimein valmiiksi yhden tilauspuseron.  Malli on Dropsin, sama jolla tein ukkokullalle puseron viime vuonna.

Minusta tämä on oikein hyvä peruspuseromalli, mukava neuloa kaksinkertaisella langalla, Fabelia ja Alpacaa, ja se on hyvin istuva. Myös ukkokulta tykkää omasta puserostaan sen verran, että on jo pyytänyt toisen korkella kauluksella. Toivottavasti myös tämän puseron saaja pitää paidastaan. Lankaa tähän M-kokoiseen paitaan kului 600 grammaa, 350 grammaa Alpacaa ja 300 grammaa Fabelia. Väri on tilaajan toiveen mukainen. Kaveri tulee hakemaan puseronsa huomenna, joten sittenpä nähdään, mitä hän siitä pitää.

Lopuksi vielä kuva nukkuvasta pikku potilaastamme - tai pumpulasta, kuten jostain syystä häntä nimitämme. Tänään ehkä saamme vielä kilpirauhastestin tulokset, toivottavasti hyvät sellaiset. Aurinkoa loppuviikkoonne!

6 kommenttia:

 1. Voi Topia, toivottavasti uusi lääkitys antaa lisää voimia.

  VastaaPoista
 2. Voi kissuus-poloa,toivotaan että paranee pian... Pusero on kaunis...

  VastaaPoista
 3. Silityksiä pikkuiselle Topi-pumpulalle. Peukutan kovasti tilanteen kehittyvän niin suotuisasti ja parhain päin kuin suinkin mahdollista.
  Iso huoli varmasti kalvaa ja kaihertaa mielessä koko ajan.

  Hyvä puseron malli ja tutun oloinen lanka- ja väriyhdistelmä. Tein kutakuinkin samalla yhdistelmällä itselleni legginsit viime kesänä. Niistä tuli ihanan lämpimät.

  VastaaPoista
 4. Eiköhän Topin tilanne parane. Ja kyllä lemmikistään saa ja pitääkin olla huolissaan. Ovathan ne tosiaan perheenjäseniä.
  Kaunis pusero, kyllä olet ahkera neulomaan. Mulla ei oo tällä viikolla edistynyt yhtään mikään.

  VastaaPoista
 5. Stroke that beautiful fur for me. I hope him the best health.

  VastaaPoista
 6. Topille paljon lämpöisiä ajatuksia ja rapsutusta korvan taakse. Toivottavasti lääkkeet auttavat!

  VastaaPoista