lauantai 23. helmikuuta 2013

Neuloo, neuloo vaan ei valmistu

Onnistuin sitten minäkin hankkimaan itselleni jonkun flunssan tapaisen viime viikolla. Ei mitään "kunnon" räkätautia, vaan sellaisen ärsyttävän, missä on pientä lämpöä ja pirusti yskimistä ja kaikinpuolin vetelä olo. Ja olo tuntuu vielä vetelämmältä, kun ei voi treenata. Liikuntaan tottuneena sitä kaipaa. Vatsalihakset toki tuntuvat treeniä saaman ihan yskimälläkin. No, tällä hetkellä olo on vetelyyttä lukuunottamatta suhteellisen OK, lämpöä ei ole enää ja köhinäkin pysyy jo aisoissa. Syytä onkin sillä ensi viikolla pitäisi aloittaa taas maratonharjoittelu. Voi elämä.

Neuleet eivät ole sanottavasti edistyneet, vaikka tuo joutoaika lisääntyikin sairastelun vuoksi. Keskeneräisiä neuleita on taas niin paljon, että kun tekee vähän yhtä ja pikkasen toista, mikään ei valmistu. Yhden pikku peiton sentään sain valmiiksi. Kuva on harvinaisen käpynen, anteeksi vaan.

Lankana Novitan Puro Kaarna. sitä upposi kaiken kaikkiaan 600 grammaa. Jos lankaa olisi vielä ollut saatavilla, olisin mielelläni tehnyt tästä ison torkkupeiton itselleni. Mutta tästä tuli nyt tällainen pikkuihmiselle sopiva. Libanoniin lähtee.

Tänään otin vähän itseäni niskasta kiinni ja siivosin kämpän kunnolla. Siivouksen päälle tuli sitten jonkun valtakunnan kerimiskohtaus; kerin puolitoista kiloa lankavyyhtejä keriksi kerralla. Huomasinpa siinä sitten keriessäni, että olisi pitänyt se homma tehdä ennen siivousta. Langoista tuli melkoinen määrä pölyä ja sainkin sitten siivota uudemman kerran tuon neulomohuoneeni, jossa lankoja kerin. Pöljä mikä pöljä.

Seuraavaksi pitäisi kai suorittaa päivän lottoarvonta ja yrittää edistää edes jotain keskeneräistä neulomusta. Tilausvillapaita tökkii pahan kerran, mutta siitä olisi toisaalta hyvä päästä eroon. Äidin sukista toinen on ollut valmiina kaksi viikkoa, toisesta on valmiina kaksi senttiä vartta. Ja yllättäen noita keskeneräisiä peittojakin on aika monta. Mistä siis johtuu, että tekisin mieli aloittaa jotain ihan muuta. Arg. Ehkä ruoskin itseni tästä sen tilauspaidan kimppuun.

12 kommenttia:

 1. Tuollainen hivuttava flunssa on kurja, kun ei ole kunnolla kipeä mutta ei tervekään. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hivuttava on juuri oikea sana! Mieluummin olisin jonkun päivän ihan kunnolla kipeä ja se olisi sitten sillä selvä.

   Poista
 2. Voi kurjuus, että sinäkin onnistuit tuon saamaan:( tsemppiä ja parempaa oloa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zelda! Eniten tässä taitaa olla koetuksella olematon kärsivällisyyteni ;)

   Poista
 3. Voi itku, samassa taudissa ollaan oltu! Kamala olo vaikka ei ole "kunnolla" ollutkaan kipeä. Aloitathan treenaamisen rauhallisesti, ettei iske jälkitaudit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monella tuntuu olleen nyt joko tosi raju flunssa tai sitten juuri tällainen ei kipeä muttei tervekään -"tauti". Tämä viikko pitäisi treenata ihan reippaasti, ensi viikko olisi sitten kevyt viikko. Luulen kyllä että vaihdan viikot päittäin, muuten voi käydä kalpaten.

   Poista
 4. Täälä oli myös tuo flunssa joka ei sitten oikein tullutkaan kunnolla päällensä. Kauhulla odotellaan vieläkö kertaalleen iskee ja kunnolla.
  Ja on muuten sama tilanne neulomisten suhteen. Hyppelehdin kesken eräisestä toiseen ja viimeisteltäviäkin olisi. Jopa yksi valmiskin, kun vaan sais blogattua. Että ärsyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei iske enää! Hih, meillä on sitten neulerintamallakin sama tauti =) Josko sekin menisi tästä ohi.

   Poista
 5. Tuo tauti on tuollaisena tosi kurja, nimimerkillä saman läpiläynyt.
  Mullakin on keskeneräisiä vaikka kuinka paljon ja yritän singahdella niiden välissä toivoen, että edes jonkin niistä saisi valmiiksi..

  VastaaPoista
 6. No mä taas oksensin viime viikolla 3 päivää putkeen, mutta se johtui tuosta krooniskasta :( Mutta niin meni voimat että vasta tänään jaksoin imuroida.
  Mitäh.. :D :D Hyppelehtiikö joku muukin... En mä siis sittenkään ole ainoa!
  Kauniita peittoja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti voit jo paremmin? Sitkeässä on tauti ja kovasti liikkeellä joka paikassa. Kauniita nuo peitot joita olet tehnyt.

  VastaaPoista