torstai 31. tammikuuta 2013

Synttäriarvonta

Huomasin tuossa, että tämä blogini täyttää viikon kuluttua perjantaina 1 vuoden. Koska syntymäpäiviä on tapana jotenkin juhlistaa, järjestänpä nyt sitten juhlan kunniaksi synttäriarvonnan. Arvonta-aika alkaa hep heti ja päättyy syntymäpäivänä eli 8.2. klo 18. Arvontaan voit osallistua tähän postaukseen kommentoimalla. Kerro kommentissasi jokin hauska/kummallinen/muuten vain mieleen jäänyt pieni tai iso asia tämän kuluneen vuoden varrelta (8.2.2012-8.2.2013, ei ole niin päivän päälle). Kaikkien osallistujien kesken arvotaan - yllätys, yllätys - jotain käsitöihin liittyvää.

Blogikissa Topi toivottaa uuden lukijan tervetulleeksi ja kaikille onnea arvontaan!


26 kommenttia:

 1. Onnea! Kummallinen juttu, hmmm... Tulee mieleeni ainakin semmonen, että mie oon oppinut heittämään tavaraa pois. Monta kassillista läks kierrätykseen, huis pois. Mut ei sentään lankoja:)

  Terkuin Mammukka Neulomosta

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Kummallinen juttu...eipä äkkiä tule mitään mieleen. Tietty se kun neuloo, luulisi lankavaraston hupenevan, vaan kun ei, langat vaan lisääntyy. Mutta eipä tuo taida olla mitään kummallista lankahamsterin näkökulmasta katsottuna:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 1- vuotiaalle!

  Tuohon ajanjaksoon mahtuu paljon erilaisia asioita, mutta suurimpana mielessä on isäni äkillinen poismeno 18.2.12 ja poikani syntymä 11.4.12

  Komea kissa :)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Mieleen on varmasti eniten painunut opiskelupaikan saaminen. Sain yöllä netin kautta tuloksen ja olin aivan sekaisin. Itkin ja nauroin yhtä aikaa. Nyt sitä ollaan matkalla kohti kässänopen tutkintoa.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Mieleen on varmasti eniten painunut opiskelupaikan saaminen. Sain yöllä netin kautta tuloksen ja olin aivan sekaisin. Itkin ja nauroin yhtä aikaa. Nyt sitä ollaan matkalla kohti kässänopen tutkintoa.

  VastaaPoista
 6. Mieleenpainuvia asioita on monta, aika paljon negatiivista. Taistelu työrintamalla, avioero. Mutta toisaalta tämän vuoden aikana osallistuin eka kertaa Kyjyyn, SNY:hyn ja tein ekat palmikkoni. Lopulta pienet asiat painaa vaa'assa siinä missä isotkin. :) Onnea blogeille!

  Daisy D. (Neulomo)

  VastaaPoista
 7. Onnea molemmille blogeillesi,viides lapsenlapsi syntyi heinäkuun viimeisenä päivänä 2012.

  VastaaPoista
 8. Onnea onnea blogillesi!

  Minä lähdin koulun penkille :DD

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon yksi vuotiaalle. Mukavaa on ollut seurata blogiasi. Sinun tarinoista mieleen tulee Rotkakkeen seikkailut:) ja omasta vuodestani moottoripyörä kortin suorittaminen.

  VastaaPoista
 10. Onnea merkkipäivästä:)

  Minä olen kuluneen vuoden aikana rakastunut mieheeni uudelleen, ihana könsikäs!

  VastaaPoista
 11. Onnea blogille syntymäpäivän johdosta :) Mieleenpainuvia on olleet neuletapaamiset <3

  VastaaPoista
 12. Paljon Onnea !
  Itsellä työrintamalla yt:tä tuplaten viime ja alkavana vuonna :(

  ievuska

  VastaaPoista
 13. Onnea blogillesi. Eilen kuulin työkaverilta heidän suvussaan tapahtuneesta aivan ihmeellisestä tapahtumasarjasta, vauvan syntymästä, johon liittyy myös aiemmin sattunut surua tuottanut tapahtuma.

  VastaaPoista
 14. Onnea syntymäpäiväsankarille! Ja paljon rapsutuksia Topille <3

  Mieleeni jäi viime kesäinen reissu poikien kanssa Berliiniin. Hienosti nuoret osasivat ja uskalsivat kulkea keskenään vieraassa kaupungissa :)

  VastaaPoista
 15. Onnea blogillesi!
  Kuluneena vuotena on ehtinyt tapahtua hurjasti asioita ja uusien asioitten opettelua. Hmm - mikähän olisi mieleenpainuvinta. Syksyllä olin mukana lampaitten keritsemisessä lammastilalla: se unohtumaton kokemus on päälimmäisenä mielessä tällä kertaa.

  VastaaPoista
 16. Onnea 1- ja 2-vuotiaille! Jatka samaan malliin. Terv. Nita

  VastaaPoista
 17. Synttärionnittelut!
  Tämmöinen pikkukummallisuus sattuikuluneena vuonna: kesällä 11 vuotta täyttävä koirani oppi marraskuussa avaamaan oman ruokakaappinsa oven kuonollaan ja nyt käy sieltä hakemassa yksin ollessa herkkuja, kuten Dentaraskeja, pehmeitä herkkunappuloita. Eihän tuo nyt oikeastaan häiritse, mutta samalla se keksi, että hyppää olohuoneen pöydälle ja käy tarkastamassa, löytyisikö sieltä jotain herkkua, kuten keksejä, suklaata tai muuta ihanaa ihmisruokaa ja ainakin tuo suklaan varastelu on koirulille turmiollista. No oppia ikä kaikki näyttää pätevän vanhaan koiraan.
  Terveisin Mare Neulomosta

  VastaaPoista
 18. Synttärionnittelut 1-vuotiaalle!
  Tänä syksynä alkoi perheessämme uusi aikakausi, kun lapset alkoivat heräämään itse kouluun. Lähden nykyisin ukkokullan kanssa töihin aamuvarhain, ja iltaan jääkin yllättäen yhteistä aikaa!

  VastaaPoista
 19. Onnea blogillesi :) Oma mieleenpainuvin kokemus on kun poika pääsi taideopistoon. Blogisi vanhenee samana päivänä kun minäkin, mulle tulee vaan vuosia "vähän" enemmän :D Terkuin Hilima neulomosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea 1 vuotiaalle. Mieleenpainuvia asioita on tapahtunut montakin. Tyttären valmistujaisjuhlat kesäkuun alussa olivat hauskat ja rennot juhlat. Mukavia muistoja jäi ja paljon valokuvia. Ei samaa nihotusta, tarjoiluista ja astioista jne. kuin lakkiais valmisteluissa.

   Poista
 20. Onnittelut blogillesi!Onpas aika kulunut nopsasti!
  Aika metkaa, vaikka meikä on naispuolinen Bean, eli kaikkea kommellusta sattuu ja tapahtuu koko ajan, niin nyt ei tule juuri mitään erityistä mieleen. Puikkoja koitan heilutella ja jotain aina pikkuhiljaa valmistuukin.
  Kaikkea kaunista on puikoiltasi tipahdellut:) Ihana kuva Topista:) Aurinkosita helmikuuta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 21. Onnittelut blogillesi. Mahtavia töitä sinulla.
  Tällähetkellä mieleenpainuvin asia on, että sain tuossa heti jouluaaton jälkeen perustettua blogin omille töilleni ja muiden iloksi. Olenkin tuota blogin perustamista miettinyt aivan turhaan liian kauan.
  Tervetuloa kurkkaamaan blogiini silimukointia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Onnittelut 1-vuotiaalle!

  Eräs hauska tapaaminen tulee mieleeni eli tammikuun alussa "törmäsin" metrossa kummiini. Erikoisen tässä tapahtumassa tekee sen, että hän asuu kuitenkin 400 km päässä Helsingistä. Oli kiva tavata pikaisestikin pitkästä aikaa. Hän oli ostanut lankoja ja esitteli minulle niitä innoissaan.

  VastaaPoista
 23. Onnittelut minultakin 1-vuotiaalle! Mieleenpainuvin asia kuluneelta vuodelta lienee sukuneuvoston kokous viime kesänä Järvisydämessä. Ei siinä muuten mitään merkillistä, mutta en ole koskaan aiemmin tuollaisessa paikassa käynyt. Kerta kaikkiaan erikoinen. Topi-kissa käy kyllä pöytäkoristeestakin.

  VastaaPoista
 24. Onnea! Onneksi ehdin vielä mukaan! Yksi mukavista jutuista on kun aloin käymään neuletapaamisissa ja tutustuin moneen mukavaan neulojaan :)

  VastaaPoista
 25. Onnittelut minultakin yksivuotiaalle. Sain muutama viikko sitten loppuun enoni kuoleman jälkeisen paperisodan ja jäämistön jaettua, jakajia kun oli paljon ympäri maata, joten jouduin tekemään paljon salapoliisityötä että sain kaikki tarvittavat paperit. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.
  Männistön muori neulomosta

  VastaaPoista