keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Anteeks ny

Anteeks ny vaan, kun tääl ei tapahdu mitään. Tai siis tääl tapahtuu, mut blogissa ei. Lankaa on tullut ja mennyt, tulopuolella mm. nämä Lumoavan Langan loppuunmyynnistä kotiuttamani.



Olen  myös perustanut peittotehtaan ja tilkkuja alkaa olla vähän siellä sun täällä eikä mikään valmistu, kun vaatimattomasta lankavarastostani ei tahdo löytyä sopivia lankoja siihen, mitä sieluni silmillä visioin. Keskeneräiset neuleetkaan eivät ole edenneet Operaatio Peitto&Sukan käynnistelyn vuoksi. P&S:sta ehkä myöhemmin lisää, kerrottakoon vain, että operaation tarkoituksena on saada aikaiseksi lämmikettä Syyrian pakolaisille Libanonissa. Palaillaan.

Ja Tikuttimelle tervetuloa!

5 kommenttia:

  1. Mahtava saalis. Kaikki minun väriseni langat oli jo myyty kun ehdin shoppailemaan :/

    VastaaPoista
  2. Ihana saalis. Kuulostaa hyvälle tuo projekti.

    VastaaPoista
  3. Ihania lankoja! Ja mitkä värit, hyvää väriterapiaa talveen. Jään odottelemaan kuulumisia projektista..

    VastaaPoista
  4. Kiitos Huopatossunen, Tiia ja Tjorven kommenteista! Saalis on minunkin mielestäni aika ihana. Näistäkin langoista omaan käyttöön ovat kyllä vain nuo Rowanit, Semilloista on tarkoitus tehdä pari pikku ihmisen puseroa sinne kauas. Operaatio P&S:n laajempi käynnistys odottelee tietoa siitä, saammeko kuljetuksen järjestettyä isommalle lastille. Toivottavasti. Jos ei niin sitten mennään perinteisellä tyylillä eli reissulaiset vievät omissa matkatavaroissaan. Haluaisimme vaan nyt toteuttaa pikaisesti vähän isomman prokkiksen.

    VastaaPoista
  5. Kauniita lankoja ja ihanaisia lankoja. Toivottavasti projekti onnistuu hienosti. Olette hyvällä asialla..

    VastaaPoista