tiistai 25. joulukuuta 2012

Viimeiset KyJyt

Aika raportoida viimeiset KyJy-työt, jotka valmistuivat määräaikaan eli eiliseen mennessä. Jouluflunssassa vetäisty loppukiri oli kohtuu hyvä, sillä kaikkien leipomusten ja muiden hommien lisäksi ne kaksi viimeistä joululahja-KyJyä valmistuivat. Tai no, isänkin takki valmistui, mutta ei kelvannut perfektionistille (=minulle) ja niinpä se on tänään tämän näköinen:

 
Tämä on siis KyJy #3, Novitan Luxus Alpacasta neulottu takki isukille. Perfektionistin silmään rupesi häiritsemään se, että toinen nappilista on selvästi löperömpi kuin toinen ja niinpä se "pussitti" rumasti. Ei kun purkuun siis. Siinäpä onkin hommaa, koska olen kiinnittänyt listan aika tehokkaasti eikä purkaminen tahdo millään onnistua. No, valmistui kuitenkin jouluksi, vaikka onkin taas työn alla =)
 
Myös äidin joululahja ihme kyllä valmistui.


 
Tämä onnistuikin sitten mielestäni oikein hyvin. Takki on neulottu Novitan Purosta, väreinä Luumupuu ja Usva. Tämä oli KyJy #2.
 
Lisäksi nyt uskallan postata KyJy #14, joka valmistui kyllä jo itsenäisyyspäivänä, mutta jota en uskaltanut raportoida kuvan kera, koska työ meni joululahjaksi.
 
Vironvillassa neulottu Citron.
 
Meillä on ollut tässä myös melkoinen kissa-aiheinen joulukriisi, siitä kerron joskus toiste. Nyt rauhallista joulupäivää kaikille!
 
 

13 kommenttia:

 1. Oikein leppoisaa joulun aikaa sinulle:) Ihania villatakkeja, molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zelda, ihania joulun päiviä sinulle ja hyvää tulevaa vuotta!

   Poista
 2. Niinhän se on että tekijä huomaa virheitä joita muut eivät ;) Hienoja takkeja molemmat, ja isotöisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee. Vähän vähempikin kriittisyys joskus riittäisi, mutta tuo Alpaca-takki oli oikeasti ihan kiero. Harmittaa, mutta täytyy nyt vaan korjata.

   Poista
 3. Kaunis Citron! Mukavaa vuodenvaihdetta.

  VastaaPoista
 4. Tuota nappilistan lerpattamista ei kyllä kuvasta huomaa mutta uskotaan jos kerrot että se on purettava.Eipä jää sitten harmittamaan. Aivan ihana tuo puro villatakki ja erittäin kauniit napit! Ja miten ihana huivi. Kaunis lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se lerpatti =( Nyt tarttis vaan jostain raapia inspiraatio siihen uudelleen tekemiseen.

   Poista
 5. Upeita neuleita <3. Mulla on tuo Citron to do -listalla ja olen sitä pähkäillyt kun jotain siinä ei vain ole mennyt kohdalleen; olen sen jo todennutkin. Kauneimmat Citronit tulee tuosta vironvillasta :)
  Oikein rattoisaa Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä Citronissa sitten mättää? Mun mielestäni se on kauhian helppo huivi, melkein hävettävän helppo...

   Poista
 6. Kauniita takkeja! Tuollaisia paketteja minäkin haluaisin. Mikähän mr Murphy iskeekään noihin nappilistoihin, minä onnistun saamaan ne joko aivan liian kireiksi, tai sitten iloisen aaltomaisiksi. Etukappaleiden yhteydessä kudottavista listoista ei taas tule tarpeeksi napakoita minun mieleeni. No, kompleksinsa kullakin :D

  VastaaPoista
 7. Siis aivan ihana tuo Puro-neuletakki! Täydelliset värit :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tjorven ja notto! Mulla on sama nappilistakompleksi. Tuossa isäukon takissakaan ei olisi ollut hätää, jos molemmat listat olisivat lerpattaneet, mutta kun toinen lerpatti ja toinen on kireä, ei homma oikein toimi. Tämä on kovin tyypillistä meikäläisellä. Tuohon äidin takkiin sen sijaan olen hyvinkin tyytyväinen, jopa nappilistoihin =D

  VastaaPoista