lauantai 3. marraskuuta 2012

Neulottu nenäliina

Tässä tämän vuotisen KyJyn aikana on muutamaan otteeseen tullut sellainen tunne, että ei taida tempaus oikein putkeen mennä. Sen lisäksi, että mitään ei juuri tunnu valmistuvan, se mitä valmistuu on vähän sinne päin. Ihan ensimmäisenä valmistunut toppi oli sinänsä onnistunut, mutta ei käy minulle, joten se etsii edelleen ottajaansa. Rotjakkeesta ei nyt viitsi taas sen enempää puhua. Alkuviikosta sain valmiiksi ensimmäisen KyJy-huivin, mutta vähän pipariksi meni sekin. Ensinnäkin kuvittelin aloittaneeni langasta Dawn till Dusk -huivin, mutta kun otin huivin uudelleen työn alle, totesinkin sen olevan Citronin. Ei siinä muuten mitään, mutta puikoilla on toinenkin Citron eikä niitä pitänyt tulla kuin yksi. Huiviin olisi selvästi pitänyt tehdä 7 osiota, jotta sekä leveyttä että korkeutta olisi tullut tarpeeksi, mutta lanka päätti loppua kesken. Huivi on vähän liian pieni hartiahuiviksi eikä sitä oikein kaulaliinanakaan kai voi käyttää. Siis tämä
 
Neulottu nenäliina. Ihan selvästi. Lahjaksi oli tarkoitus mennä, mutta saapa nähdä. Joka tapauksessa se on KyJy #11.  Lankana Vironvilla.
 
Sukat ovat ilmeisesti sen verran idioottivarmoja neulomuksia, että edes minä en saa niitä pilattua. Eilen valmistui siis vielä viikon toinen KyJy, #17 eli sukat Novitan 7 Veikasta.

 
Yksin ei tarvinnut näitäkään tekeleitä kuvailla, meillä seuralainen on aina paikalla. Ihan siltä varalta, että tapahtuisi jotain mielenkiintoista.

 
Eipä tapahtunut.

12 kommenttia:

 1. Aivan liian kaunis nenäliinaksi, tycker jag...

  VastaaPoista
 2. Suomi 95 -nenäliina ;) Harmi että huivista tuli huonon kokoinen, kun se muuten on niin nätti. Sinun pitää keksiä jokin luova tapa käyttää tuota huivia. Ai mistä keksin... on tuolla minunkin kaapissani pari epätoivotun kokoista huivia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä harmittaa eniten se, että huivi oli tarkoitettu lahjaksi. Sininen kun ei ole minun värini...

   Poista
 3. Aina ne neuleet laksaa yllättää. Milloin koko , milloin malli, milloin lanka. Kaunis tuo huivi koostaan huolimatta on. Nuo sukat on tutun näköiset. Mulla on tummasta violetista neulotut samallaiset itsellä käytössä.
  Topi taitaa odotella lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tietysti kiva, että yllätyksiä riittää =) Saisivat vaan joskus olla positiivisia. Topi on taas viihtynyt enemmän ulkona, kun ilma on ollut vähän lämpöisempi. Ja lunta herra karttaa viimeiseen asti. Se on _inhottavan_ tuntuista tassujen alla.

   Poista
 4. Upea "nenäliina" :) Eihän se ole neulootikko eikä mikään jos ei joskus mene joku pieleen ;D

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa yksi Citron, josta tuli ihan liian pieni. Joku päivä vielä puran sen ja käytän langan hyödyksi johonkin muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, pitäiskö tuo vielä purkaakin! Ei kuuna päivänä. Eräänkin silmukan siihen sai vääntää... grr.

   Poista
 6. Ei tuohon raaski nenää niistää... mutta joku pieni neito voisi ihastua kauniiseen ja lämpimään huiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei siihen ehkä viitsi ruveta niistämään =) Jollekin pikku neidille se toki sopisi. Ehkä huivi pääsee mukaan Libanoniin loppuviikosta ;)

   Poista
 7. Violett Dunkles (SNY)6. marraskuuta 2012 klo 15.51

  Älä hyvä nainen pura! Olet tehnyt suuren työn. Ei puhettakaan että purkaisit! Etsi sille uusi koti. Sillä se pulma ratkeaa. Ai miten niin kokemusta? Tietäisitpä, millaisia kammotusneuleita minä täällä väsäilen. Olisit kauhusta kankea, jos tietäisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ei mulla ole mitään aikomusta tuota purkaa. Pakkaan laukkuun mukaan Libanoniin, kyllä sille sieltä ottaja löytyy.

   Poista