torstai 8. marraskuuta 2012

Matkavalmisteluja ja Purjehtijan paita

Voi luoja miten tää aika kuluu! En ymmärrä mihin koko loppu kesä ja alkusyksy oikein vilahti. Joka tapauksessa huomenna on edessä lähtö Extreme Survival Team -matkalle Libanoniin. Laukkuja on nyt pakattuna mukaan neljä kappaletta =) Olemme kuin mikäkin kamelikaravaani kaikkien tavaroidemme kanssa. Onneksi kotiin päin ei tarvitse kuskata kuin yksi laukku. Ja ihanaahan se on, että meillä on suuri määrä lahjoituksia vietäväksi: neuleita, lankaa ja puikkoja, hammasharjoja, pikeepaitoja... Paljon tarpeellista pakolaisleirien lapsille! Sunnuntaina on sitten se minun kauhun hetkeni eli elämäni ensimmäinen maraton. Hirvittää pelkkä ajatuskin. Koko vuoden olen harjoitellut, mutta harjoitteluhan katkesi syyskuun lopussa, kriittisessä kohdassa, lonkkavammaan.  No, niin pitkälle juoksen kuin jalat yhtään liikkuvat. Toivottavasti tulen jollakin konstilla maaliin asti. Maratonjuoksun omistajan niille pienille suklaasilmille, joita sitten ensi viikon kuluessa pääsemme leireille tapaamaan.

Vielä viime hetkillä valmistui matkalaukkuun mukaan tämä Purjehtijan paita, KyJy-työ vieläpä.

 
Lankana tässä on Hamelton Tweed, aivan ihana lanka, voin suositella! Pehmoinen ja mukava neuloa. Malli on kirjasta Leikkipuistoneuleet ja tämä pusero on sellainen 4-vuotiaan kokoinen. Myös malli oli mukava tehdä.
 
Voipi olla, että tuossa reissun päällä en pääse koneen ääreen eli blogi saattaapi vaieta reiluksi viikoksi, mutta palaillaan sitten uusien kuulumisten kera =)

5 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa hyväntekijälle, ja tsemppiä maratonille! Ihana pikku kipparin paita, olet pakkaamassa kauniita ja lämpöisiä viemisiä.

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa :) Pidän peukkuja maratonin onnistumisen puolesta.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä maratonille ja hyvää matkaa Libanoniin!

  VastaaPoista
 4. Hyvää matkaa ja toivottavasti jalka kestää!

  VastaaPoista