tiistai 9. lokakuuta 2012

Syrjähyppy ja muuta sekalaista säätöä

Aika monella KyJyilijällä tuntuu tulleen syrjähyppyjä KyJy-projekteista vähän muihin neulomuksiin. En tee poikkeusta tässäkään neulootikolle tunnusomaisessa piirteessä. Viikonloppuna totesin, että nyt on pakko saada "Poirotit" ja nehän piti sitten tehdä.

 
Pahoittelen surkeaa kuvaa, mutta kissasta ei oikein ole kuvausavuksi, joten en saanut näistä järkevää kuvaa jalassakaan. Lankana näissä on Novitan 7 Veikka Nostalgia, jota kului sopivasti kerä. Nämä ovat siis mukaelmat Poirot-säärystimistä, joiden ohje oli jossakin taannoisessa Novita-lehdessä. Käytössä jo muuten hyviksi todetut, mutta olisi pitänyt neuloa 3,5 tai peräti 3mm puikoilla 4mm puikkojen sijaan, sillä vähän tuntuvat valahtavan jaloissa. Luulen, että näitä tulee kyllä lisääkin jossain vaiheessa =) Ainakin tumman ruskeat ja vihreät.
 
Kämpän tuunauskin on jatkunut. Tuulikaapissa oleva kenkäkaappi on saanut uuden valkoisen pinnan. Siihen olenkin varsin tyytyväinen ja vanhaa tuunaamalla saa uutta edullisemmin kuin ostamalla kokonaan uutta. Ja mitäpä sitä esim. tuollaista hyvää, ehjää ja käyttökelpoista kenkäkaappia uuteen vaihtamaan, kun maalaamalla siitä saa ihan erinäköisen.  Uusi eteisen kaapisto saapui tuossa illan suussa ja kämppä onkin nyt sitten todella uudessa kuosissa
 

 
Toivon todella, että asentajat ilmaantuvat tämän viikon kuluessa, että saisi tavarat paikoilleen. Huomenna on työkaveri tulossa kylään, mutta varoitin häntä jo etukäteen, että sisustus on juuri nyt vähän erikoinen.
 
Lopuksi aikaansaannos, johon käytin jotakin SNYni lähettämää. Ei neule, mutta käsityötä kumminkin
 
Tämän etten sanoisi muhkea suklaakakun ohje löytyy viimeisimmästä Kotiliedestä. Varsinainen terveyskakku, mutta siitä viis. Vehnäjauhot korvasin mantelijauholla ja vallan mainiosti kohosi kakku. Tähän uppos siis Salaisen Ystäväni lähettämä Fazerin 70 prosenttinen "leivontasuklaa" ja lisäksi hyvän matkaa toisestakin levystä. Kiitos vaan siis SNYlle! Huomenna sitten maistellaan tätä.
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Hyvinhän se remontti etenee ja olet ansainnut suklaakakun kaiken sen uurastamisen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo kakku pitää tuunaus intoa korkealla. Mukavaahan sitä on jotain uudistusta kotiin saada. Ja "syrjyhypyt" ne vasta piristääkin;)

  VastaaPoista
 3. Violett Dunkles (SNY)12. lokakuuta 2012 klo 0.00

  Mutta...Mutta sun lokakuun pakettias ei oo vielä haettu! Tai sit sulla oli jemmassa jo ennestään sellaista suklaata, jota sä voit käyttää leivontaan. Mä kävin äsken postin sivuilla. Tai sit mä en vaan osaa lukea sitä systeemiä. Mut ne sano, et sun pakettis olis nyt siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän lähetit tuon kakkuun käyttämäni suklaan syyskuun paketissa =) Lokakuun pakettia en ole ehtinyt hakemaan, se ei ollut vielä postiin saapunut eilen siinä vaiheessa, kun Itellan sivuilta katsoin ja illalla ei ollut mahdollisuutta postiin lähteä. Tänäänkin en sinne pääse, joten paketin noutaminen jää maanantaille.

   Poista
  2. Violett Dunkles (SNY)14. lokakuuta 2012 klo 4.15

   Aa, no sitä ajattelin minäkin. Saa nähdä, mitä pidät kun saat uuden paketin käsiisi. Siis lokakuun, meinaan.

   Poista
 4. Komeet Poirotit:) Nam, tuosta ei enään "terveyskakku" parane, onhan suklaa niin vastustamattoman hyvää terveysruokaa:)Kyllä me naisetkin osataan välillä olla melkoisia "remonttireiskoja", hienoja tuunauksia olet tehnyt:) Aurinkoista viikonloppua sinulle!T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Huopatossunen, Ladybug ja Näpertelijä! Täällä on tuunaukset juuri huipentumassa sillä eteisen komeron asentaja on tuolla työssään. Jännä nähdä valmis komero.

  VastaaPoista