lauantai 13. lokakuuta 2012

Hyvää kannattaa odottaa

Näinhän ne viisaat väittävät, että hyvää kannattaa odottaa. Vähintään viimeiset neljä vuotta olen jankannut ukkokullalle, että eteiseen pitäisi viimein hommata kunnollinen komero entisen pikku ruppanan tilalle. Erinäisten mutkien jälkeen, päätettyäni ottaa asian ns. omiin käsiini, uusi komero saapui viime tiistaina ja eilen tuli sitten asentaja. Melkein viisi tuntiahan siinä meni ammattilaisellakin, mutta lopputulos on ainakin minulle mieluinen.
Tästä siis siirryttiin

tähän =)


Kuvista komeroiden kokoeroa ei oikein hahmota, mutta sanottakoon, etät vanha kaappi oli 135cm leveä ja 190cm korkea, uusi 180cm x 240cm. Ai että tykkään! Nyt vaan jänskättää enää, mitä mahtaa ukkokulta tuumata, kun tulee ensi viikolla kotiin =) Tuskin tuo ainakaan pahaa tykkää.

Tämäkin viikko kului töiden ohella enimmäkseen kotipuuhissa, joten neulominen jäi aika vähiin. Yhdet KyJy-sukat sentään sain tiristettyä valmiiksi, ettei nyt ihan koko KyJy unohtuisi.


Tämän mallisia sukkia olette jo nähneet miljoonat, joten ei niistä sen enempää. Lankana tällä kertaa Nalle, 3mm puikot ja 100g kului lankaa. KyJy #13 ovat he.

Lauantai-illan vietto jatkuu nyt hyvässä seurassa, ehkä jossain vaiheessa saan kutimenkin käteeni. Jos se vain sattuu seuralaiselle sopimaan.

4 kommenttia:

 1. Komea kaappi. On noiden kasaamisessa melkoinen työ, kannatti varmasti antaa homma ammattilaiselle.

  Kiva sukkamalli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä olis varmaan isukin kanssa viikko vierähtänyt ton kasaamiseen =) Ja kun sattui vielä olemaan tarjous, että asennuksen sai kaupan päälle niin ehdottomasti kannatti.

   Poista
 2. No jopas. Kaunis kaappi ja kokoakin mahtavasti. Ja yksi KyJykin valmistunut kaupan tekijäisiksi. Kivat sukat. Mitäs Topi on uudesta kaapista tykännyt?

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana kaappi; tekee eteisestä valoisan. Mulla on täällä menossa yt-neuvottelut kuopuksen kanssa jotta mä saisin paiskittua omasta eteisestäni tuon ikean kamalan ison romuluksen pois :( Välttämättä en tarvitse siihen uutta kaappia, mutta jos niin käy niin tuollainen olisi just passeli.

  VastaaPoista