lauantai 4. lokakuuta 2014

Puolimatkan krouvi


KyJyssä siis. Eli 10 työtä valmiina, toinen moinen pitäisi vielä saada aikaiseksi jouluun mennessä. Voihan kääk. Nämä valmistuneet ovat taas sitä pikkuosastoa.

Numerolla 6 aloitettu vauvan nuttu Sublime Baby Cashmerino Aranista. Alku sujui hyvin, mutta sitten jotenkin leipäännyin tähän ja niinpä valmistuminen kesti luvattoman kauan. Tässä se nyt kuitenkin on:
Tämä lähtee sitten taas jossain välissä Libanoniin jollekin pienelle prinsessalle.

Numerolla 10 aloitettu pikku ihmisen takki ei sekään järin vauhdilla valmistunut. Se taas johtui siitä, etten meinannut millään löytää sopivia nappeja tähän Noro Kureyonista neulottuun kirjavaan luomukseen.

Malli oli 7 Veikalle, mutta hyvin kävi Kureonillekin. Minulla oli 4 kerää jostain alesta ostettua Kureyonia ja se riitti juuri tähän takkii. Yhtään ei jäänyt yli. Nuo vihreät napit ovat kolmannet, joita takkiin koitin. En ihan tyytyväinen ole vieläkään, mutta nämä ovat kokeilemistani parhaiten sopivat. Tämäkin matkustaa Libanoniin.

Viimeisenä vielä numerolla 11 aloitetut sukat ihanasta Zeldan värjäämästä Nallest.a. Koko noin 39, aika tarkalleen kului koko 100 gramman kerä, kun ei siitä jäänyt kuin metrin pätkä.

Kovasti on syksyä ilmassa, mutta sen verran lämmin on vielä enimmäkseen ollut, että kesäkukat kukkivat vielä ihmeen hyvin. Takin paikka on jo saanut syksyisemmän ilmeen, vaikka mirrinminttu vielä kukkiikin:


Mukavaa viikonloppua, kamut!

5 kommenttia:

 1. Kyllä on kerrassaan suloisia nuttuja! Onnittelut puolivälin saavuttamisesta, tempaushan alkaa olla paremmalla puolella :-)
  Kaunis takin paikka syysasussaan. Nyt sitä lämmikettä kyllä tarvitsisi, minulla tuhisee parhaillaan 25 kg spanielia jalkojen päällä (tahtoo lenkille, hienovarainen vihjaus).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tjorven! Puolimatkasta ei ehkä kannata kauheasti onnitella, kun musta tuntuu, että suurin osa muista KyJyilijöistä on jo maalissa =D 25kg spanielia jalkojen päällä kuulostaa aika, hmm, jykevältä. Siitä vaan jalkaa ilmaa niin tulee jalkatreenit ;)

   Poista
 2. Ihanat nuttuset! Hieno tuo sukkien lanka, kyllä se Zelda osaa. Reippaastihan se KyJy sujuu, tsemppiä toiselle puolikkaalle. Ja toivottavasti syksy on kaunis ja lämmin vielä pitkään. Se synkkä marraskuu hiipii pikkuhiljaa, yritetään jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ladybug! Zeldan värjäykset ovat kyllä ihan omaa luokkaansa. Harmi, etten saanut kuvattua niin, että ihan oikea sävy tulisi esiin. Jaksaa koitetaan juu. Just nyt väsyttää ihan vietävästi ilman syksyäkin, tullut taas nukuttua niin onnettoman huonosti. Ehkä tämä tästä, onhan tänään sentään perjantai =)

   Poista
 3. Kerassaan ihania nuttusia pienokaisille. Sukat myös ihanat:) En voi kun ihailla sinun taitojasi sekä ahkeruuttasi:) Kauniisti on syksy tarttunut takin paikkaan:) Ihanaa viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista