keskiviikko 10. joulukuuta 2014

On se vielä hengissä

Jaaha. Vai että lokakuun alussa on viimeksi tullut blogia päivitettyä. Hmm. Blogin pitäjä on kyllä vielä hengissä, blogista en ole ihan varma.

Töitä on tullut paiskittua aika lailla, ylitöitä piti puskea niin loka- kuin marraskuussakin ja siinä on yksi syy blogitaukoon. Rehellisyyden nimissä syitä on muitakin. Esimerkiksi se, ettei ole oikein ollut asiaa. Olen kyllä neulonut, KyJyjäkin on valmistunut (vaikka en edes kuvittele saavani kaikkia jouluun mennessä valmiiksi, kuinkas muuten...) ja kokkailtua on tullut vähän liiankin kanssa niin, että jonkun reseptinkin olisi voinut roiskaista ilmoille. Mutta ei vain ole tuntunut siltä, että haluaisin nyt blogia päivittää. Topin kuolema, josta tulee näinä päivinä kuluneeksi 5 kuukautta, on yksi syy hiljaiseloon. Jotenkin tämä blogi ilman blogikissaa ei tunnu enää "oikealta", vaikkei blogi sinänsä mikään kissablogi olekaan.

Muidenkin blogien seuraaminen on jäänyt lähinnä ajanpuutteesta johtuen, silloin tällöin olen vain äynyt vilkaisemassa, mitä "tutuille" kuuluu. Olen pohtinut oman blogini jatkoa. Herätänkö tämän koomasta, aloitanko uuden puhtaalta pöydältä vai jätänkö sikseen. En vielä tiedä. Kuulostelen kai tuntemuksiani tässä vielä ja katsotaan. Väkinäinen blogin pitohan ei ole kenellekään ilo, joten se ei kuulu vaihtoehtoihin. Katsellaan. Blogiystäviä on ikävä.

8 kommenttia:

 1. Tunnustele rauhassa! Vuodenaikakin on omiaan kaikelle syrjäytymiselle ja viltin alle vetäytymiselle, marraskuussa aurinko näyttäytyi vain kolme kertaa! Ihmekkös tuo, ettei ole mitään asiaa kenellekkään! Kissanmenetystä en uskalla edes ajatella, niin kipeälle se tuntuu, kerran olen senkin elänyt. RIP Misu 1980-2000 <3 Voimia Krista!

  Mutta: Täällä ollaan <3 Toivottavasti palaat!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kuulla sinusta, olenkin kaipaillut sinua:) Samaa sanon minä , että tunnustele rauhassa, ei päivityksiä tarvitse olla aina tekemässä. Tämän bloggaamisen pitäsikin olla mukavaa sekä iloa tuottava "harrastus" tai niin minä sen ajattelen. Blogiasi on ollut mukava käydä lukemassa. Iloa tuotti Topi -kisu jonka puuhailuja oli mukava seurata. Onneksi on ihania muistoja joita voi muistella:) Toivotaan että tuo aurinkokin välillä näyttäytyisi ja tulisi hieman lunta, pirityksi mielikin:) Ihanaa Joulun odotusta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava kuulla sinusta Krista! Mieti kaikessa rauhassa, vaikka minä ja niin moni muukin mielelellään seuraisi kuulumisiasi blogin kautta. Hiljaista eloa on omallakin blogirintamalla ollut, isoissa pläjäyksissä olen KyJyjä raportoinut ja siinä kaikki.
  Oikein Hyvää Joulun aikaa teille!

  VastaaPoista
 4. Mielelläni sinun kuulumisiasi lukisin täältäkin kautta. Yhtä hiljaista on ollut omassakin bloggissani ja itsekin mietin jatkaako mutta äsken päivitettyäni se olikin taas ihan hauskaa.

  VastaaPoista
 5. Hyvää Uutta Vuotta Sinulle! Mukava olisi lukea kuulumisiasi jatkossakin. Käyn kurkkaamassa jos jotain uutta ilmaantuu!

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta, ja hyvä kuulla että olet hengissä ;-) Blogista -tai mistään harrastuksesta ylipäänsä- ei missään nimessä saa tulla rasite tai stressin aihe, silloin se lakkaa olemasta harrastus. Blogikissan poissaolo on taatusti tuonut ison tyhjiön elämään, tiedän hyvin miltä tuntuu tulla kotiin, kun ovella ei olekaan tuttu hännänheiluttaja vastassa. Se tunne on todella tyhjä. Mieti jatkoa kaikessa rauhassa, me jaksamme kyllä odottaa!

  VastaaPoista
 7. Tjorven osui edellä niin oikeaan. Minun blogini on nukkunut Ruususen unta jo melkein vuoden. Elämässä on ollut niin paljon kaikenlaista enemmän ja vähemmän kuormittavaa yhtäaikaa, ettei vaan ole jaksanut. Toisaalta blogitauko on osoittanut hyvin että ilmankin pärjää, varsinkin, kun Ravelry on mainio paikka pitää yllä projektiarkistoa. Alakin kallistua siihen suuntaan, että blogi saa Rauhassa pölyyntyä jatkossakin. Ei jaksa moneen paikkaan kirjoitella samoja juttuja. Toisaalta... Toisaalta Ravelry yksistään on jotenkin kylmä paikka blogeihin verrattuna, ainakin silloin kun niissä riittää kommentoijia.

  VastaaPoista
 8. Alakin=Alankin. En ala sentään käskyjä jaella. (Mokomat auto iCorrectionit)

  VastaaPoista