tiistai 16. syyskuuta 2014

Murheenkryyni eli KyJy #6


Hoh hoi. Kyllä oli varsinainen hiusten harmaannuttaja tämä KyJy. Kyseessä siis Moda-lehdestä löytynyt palmikkojakku. Ohjeen mukaan lankaa olisi pitänyt M-kokoiseen jakkuun mennä 400g. Minulla oli 500g Debbie Bliss Amalfia, joten tottahan se jakkuun riittäisi. Ohje oli eri langalle, mutta tiheys täsmäsi ja metritkin suurin piirtein. Kissan viikset. Lanka loppui kesken pääntien kohdalla ja hirveän metsästyksen jälkeen löysin ebaysta yhden kerän oikean väristä lankaa, jolle tuli hintaa aivan järjettömästi. Lankakerä tuli viikon odottelun jälkeen, jatkoin neuletta ja totesin, että ei tule riittämään viimeistelyyn, kun nappilistatkin olisi pitänyt vielä saata tehdyksi. Mistään ei löytynyt lähelläkään oikean sävyistä vastaavaa lankaa. Siispä vetäistään varastosta jotain aivan muuta ja lopputulos on tämä:
Jatkoin sitten violetilla Drops Muskatilla, jota jäi edellisestä murheenkryynistä, johon jouduin ostamaan lisää lankaa =)  Itse asiassa minä pidän lopputuloksesta. Jakku ei oikein pääse oikeuksiinsa tuossa henkarin päällä, mutta en saanut ukkokultaa taaskaan kuvaamaan. Jakku on ehkä himpun turhan iso, mutta onpa herkutteluvaraa ;)  Tämä on siis kuudes valmistunut KyJy ja listallakin #6. Lankaa kului loppujen lopusksi 600g! Tiedä mikä tässä sitten meni niin pieleen, mutta valmistuipa kumminkin.

Malliin tykästyin itse asiassa niin paljon, että ajattelin tehdä toisen villaisen version. Hieman aion muokata tuota yläosaa, josta en niin tykkää. Ehkä yksi palmikonkierto lisää ja ainaoikean tilalle jotain muuta. Ja pitkät hihat. Lankakin on valmiina (ja sitä on paljon...), mutta josko nyt ei kuitenkaan toista samaan KyJyyn =)

9 kommenttia:

 1. Hieno lopputulos! Reilusti eriväriset reunukset antavat kivasti ilmettä jakkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Huopatossunen! Itse asiassa taidan olla aika tykästynyt juurikin noihin violetteihin reunuksiin =)

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin Huopatossunen. Tuo erivärisyys ei ollenkaan huonompi juttu. Hienohan siitä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, alkaa omaan silmäänkin kummasti miellyttää.

   Poista
 3. Tosi hieno. Ja komppaan edellisiä - reunukset "kehystää" tän jakun !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Me Like! Joskus pienistä katastrofeista voikin seurata ihan kelpo lopputulos ;)

   Poista
 4. Hienon näköinen jakku - aivan kuin olisit tarkoituksella tehnyt eriväriset reunukset korostamaan neuletta! Yllättävän paljon enemmän meni kyllä lankaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kisulit! Tuota langan menekkiä ihmettelen kyllä edelleen itsekin.

   Poista
 5. Aivan mielettömän kaunis jakku. Mun mielestä tuo musta reunustus sopii tosi hyvin ja tuo mallin enemmän esille.

  VastaaPoista