maanantai 31. maaliskuuta 2014

Terveisiä suosta

Maaliskuu meni niin kuin pelkäsinkin eli meinasin hukkua töihin. Viime viikko oli pahin pitkään aikaan, kaikki työpäivät venyivät kymmen tuntisiksi. Siihen kun lisää päälle sen, etten ole pariin viikkoon nukkunut kuin pari-kolme tuntia yössä ja kurkussa on koko ajan jonkin sortin kaktus niin voinette kuvitella, että alan olla aika kypsä. Enkä siis ole tätä blogiakaan yksinkertaisesti jaksanut päivittää. Eipä olisi ollut liiemmin esiteltävääkään käsityörintamalta. Yhden napakymppipiirakkaohjeen tulin kehittäneeksi puoli vahingossa ja sen ajattelin jakaa, mutta toiste sitten.

Tämän suojaksoni aikana en ole saanut muuta valmista kuin UFOutuneen Hile-tekeleen. Kuvat tällä kertaa taattua kännykkä selfie -kamaa.


 
Malli oli muistaakseni viime syksyn Novitasta. Sikäli outo tapaus, että ohjeen mukaan lankaa olisi pitänyt kulua 5,5 kerää, mutta minä sain lankaa menemään 6,5 kerää, vaikka tein takakappaleen S-koon mukaan ja etukappaleet M-koon mukaan. Pituus tietysti molemmissa sama =)  Ihan mukiinmenevä tästä tuli, mutta saa nähdä tuleeko pidettyä.
 
Huomenna lähdetään ukkokullan kanssa reissuun. Tuli mielenhäiriössä ostettua ukkokullalle syntymäpäivälahjaksi Andalusian kiertomatka ja sinne siis suuntaamme huomenna 8 päiväksi. Syntymäpäivä on kyllä vasta marraskuun lopussa, mutta lahja tulee nyt siis ennakkoon. Itse en ihan kauhean innoissani ole, johtuen osittain tuosta työtilanteestakin. Tuntuu, etten oikein osaa nauttia, kun tiedän, että loman jälkeen olen taas liisterissä töiden kanssa ja sitä liisteriä todennäköisesti riittää kesälomaan saakka. Mutta ukkokulta on haaveillut ko. matkasta jo vuosia ja yritän toki itsekin ottaa siitä kaiken irti. Kentällä pitää aamutuimaan olla jo 4:ltä, joten onnea vaan matkaan.
 
Koitanpa reissun jälkeen taas ryhdistäytyä ja pitää blogista parempaa huolta. Sikäli kun täällä vielä lukijoita on.
 

7 kommenttia:

 1. Jälleen valmistunut kivan näköinen villatakki. Mukavaa ja rentouttavaa reissua Teille! Miten Topi pärjännee ilman teitä, ei varmaankaan lähde reissuun mukaan.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa reissua teille ja koitahan rentoutua. Kiva takki. Tuota kannattaa kyllä käyttää.

  VastaaPoista
 3. Nauttikaahan matkastanne :). Toivottavasti voit siellä unohtaa kaikki vallinneet hurjat kiireet ja vihdoinkin rentoutua kunnolla!
  Kaktuskurkkusikin voi kieliä liiallisisten työkiireiden suossa rämpimisestä.
  Kivan näköinen villatakki, suosittelen käyttöä.
  Kuulumisiasi jaksetaan kyllä odotella :).

  VastaaPoista
 4. Mukavaa reissua :)
  ja mihinkäs me lukijat täältä häviäisimme ;)

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan, ja jaksetaan odottaa! Nauti matkasta ja rentoudu, työkiireet ei karkaa -valitettavasti- mihinkään.
  Kivan näköinen jakku, suosittelen käyttöä kuten Tikutinkin. Ja samoin diagnosoisin kaktuskurkunkin, toivottavasti jää jonnekin Andaluciaan ;-)

  VastaaPoista
 6. Ihana neulejakku! Käyttöön vain. Toivottavasti reissu rentouttaa ja jaksat taas puurtaa töitä sen jälkeen. Täällä ollaan, itsekin välillä enemmän hiljaa kuin äänessä.

  VastaaPoista
 7. Olet kilkutellut keraasaan upean neuletakin, sopii sinulle todella hyvin:) Rentouttavaa lomaa sekä ihanaa kevättä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista