keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Huhtikuu humahti

Sinne se huhtikuu meni yhdessä hujauksessa. Ukkokulta oli pari viikkoa kotipuolessa ja kotiutui tuossa pari päivää sitten. Matka teki hyvää niin hänelle kuin appiukollekin, saivat vähän yhdessä itkeskellä ja puhua kaikesta mahdollisesta. Äidin haudalle ukkokulta kävi istuttamassa kolme punaista pelargonia. Ja kissakaveri oli löytynyt ukkokullallekin lohduttajaksi, kun oma kissuus oli täällä.

Minä olen täällä temponut töiden kanssa ja tietysti yrittänyt viihdyttää kissuutta parhaani mukaan. Tai sitten toisin päin =) Ehkä Topi on viihdyttänyt minua. Viime viikolla, kun oli vähän lämpöisempiä, aurinkoisia päiviä, ulos piti päästä vähän väliä.


 Neulerintamalla on ollut vähän samanlaista hiljaiseloa kuin täällä blogissakin, muut asiat ovat pitäneet huolen siitä, ettei tuota neulomisaikaa liiemmin ole ollut. Äidilleni sain sentään hänen pyytämänsä sukat väännettyä. Lankana sukissa on Zeldan värjäämä Nalle, väri ei oikein pääse kuvassa oikeuksiinsa.

 Tänään olen koittanut tuota pihamaata ruoputella, kun on ollut huisin kaunis päivä. Ja alkaahan tuo keväältä näyttää pikku hiljaa meidänkin pihalla.
 

 
Tosin pionipenkki on vielä tämän näköinen

 
Jottei tässä pääsisi liikaa rentoutumaan, vietiin isukki tuossa tovi sitten ambulanssilla sairaalaan. Isällä on ollut pitkään flunssaa, mikä ei oikein hyvää tee sydänpotilaalle - varsinkin, kun potilas ei malta levätä vaan heiluu ympäri pihaa ja vaihtaa kesärenkaat puolelle kylää, jne. Toivotaan, että isukin sairaalareissu jää lyhyeksi ja hän kotiutuu sieltä reippaana.
 
Haluaisin vielä kiittää Ladybugia, Tikutinta ja Tjorvenia kommenteistanne ja myötäelämisestä. On hirmu ihanaa, että te olette siellä jossain. Tähän iso hali.
 

9 kommenttia:

 1. Voi kurja, kyllä nyt sinua koetellaan oikein urakalla. Lämmin rutistus täältä, toivottavasti isäsi kotiutuu pian.
  Paljon, paljon voimia teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Komea Topi:),kauniit sukat ja ihanaiset kevät kukkaset. Toivottavasti saat niistä iloa elämään. Toivotaan parasta että isäsi kotiutuu pian ja entisessä vedossaan. Miehet ne ei malta potea flunssaa.
  Toivottavasti ukkokultasikin saa kevät auringosta iloa surun keskellä. Elämässä on välillä aikoja jolloin kurjia asioita tapahtuu perä jälkeen. Hienoa että täältä kaukaakin voi lohduttaa. Toivon iloa ja aurinkoa elämäänne, vaikka sitten pienissä hetkissä.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, miten surun ja huolen aiheet nyt kasautuvatkaan sinulle. Toivottavasti isäsi sairaalareissu jää lyhyeksi ja hän kotiutuu sieltä pian reippaana! Lämmin rutistus täältä voimien toivotuksen kera teille ja kiitos kiitoksista.

  Kauniit sukat olet ehtinyt neuloa kaiken kiireen ja murheen keskellä.

  Oi miten suloinen kuva Topista. Eipä tosiaankaan jää epäselväksi mitä asiaa kissuudella on :).

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista isällesi. Toivottavasti hän malttaa levätä hieman enemmän, vaikka onhan se tietysti vaikeaa jos on tottunut olemaan paljon liikkeellä.

  Topilla on aivan samanlainen ilme kuin Dessillä ulos halutessaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tjorven, Ladybug, Tikutin ja Huopatossunen! Hyvä uutisia sikäli, että isukki on kunnossa. Tai no, diagnoosi on mykoplasman aiheuttama keuhkokuume (kuumeeton), mutta siis infarktientsyymit ja sydänkäppyrät ovat OK. Eli rintakipujen syynä tällä erää keuhkot eikä sydän ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanomani, että josko herra nyt malttaisi tosiaan hieman levätä... Ne renkaatkin on jo kai kaikille tutuille vaihdettu, joten sitä voisi keskittyä vaikka teenjuontiin ja kissan rapsutteluun.

   Poista
 6. Oli ilo saada lukea huojentava tieto isukistasi. Hän on nyt hyvässä hoidossa ja tämä tauti selätetään oikealla lääkityksellä ja levolla. Pitäisiköhän saada lääkäri määräämään reseptillä teenjuontia ja kissan rapsuttelua ;).

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa aivan samalta millainen oma isäni oli... Sitten vasta hoidettiin oma vointi kun jalat meni alta. Hyvä että isäsi pääsi hoitoon ja varmaan on pakosti hiukan otettava rennommin. Voimia!
  Mä niin odotan että tulisi lämmin jotta saisi pitää parvekkeen oven auki; sisään-ulos-sisään-ulos...
  http://sinunhe.blogspot.fi/
  -Bemu-

  VastaaPoista
 8. Voi ei! Ensin anoppisi poismeno, ja nyt isäsi joutui sairaalaan! Kyllä teillä nyt on koettelemuksia! Halauksen täältä lähetän, kun en muutakaan oikein voi.

  VastaaPoista