keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ylläri SNY:ltä

Kotiuduin tuossa jokin aika sitten töistä läpimärkänä poljettuani sen parikymmentä kilometriä fillarilla. Rehellisesti sanottua olin aika jurppiintunut kotiin tullessani, varsinkin kun työpäivä ei ollut niitä parhaita ja yritykseni hankkia meille uutta eteisen komeroa nostavat myös verenpainetta. Vaan päivän postin joukossa oli ihana pieni yllätys SNY:ltäni, joka sai hymyn tämän hieman huonotuulisen tädin kasvoille.

 
Tämän suloisempaa vihkoa saa kyllä hakea! Kiitos ihanalle SNYlleni, yllärisi piristi päivää kummasti! Ja ruutuvihoille ainakin minulla on aina käyttöä. 
 
Nyt käyn kaappaamassa tuon oman kissuuden syliin ja otan kutimen käteen niin eiköhän se loppukin potutus väisty.
 

4 kommenttia:

 1. Violett Dunkles (SNY)12. syyskuuta 2012 klo 19.41

  Nyt voin huokaista. Sinä sait sen! Sinä sait sen! Yes! Nyt voin viimeinkin rentoutua. Olen jo pitkään ollut ihan hermona täällä, että tuliko se perille koskaan, mutta tuli se! Nyt uskallan toivoa, että pakettikin tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokihan se posti pääsääntöisesti perille tulee =) Eli lepo vaan siellä!

   Poista
 2. Oi mikä ihana SNY sinulla onkaan.

  VastaaPoista
 3. Violett Dunkles (SNY)13. syyskuuta 2012 klo 22.48

  Sen kortin katoaminen nosti verenpaineeni kattoon, kun olisin sinua sillä halunnut ilahduttaa. Mutta onneksi sentään tuo vihko tavoitti sinut. Koodin mukaan muuten paketin pitäisi olla paikassa, josta voit noutaa sen.

  VastaaPoista