tiistai 25. syyskuuta 2012

Raitasukat

Aina ei elämä mene ns. putkeen. Viime viikolla napsahti parin viikon totaalinen juoksukielto lonkkatulehduksen vuoksi. Sain tulehdukseen varsin täpäkän tulehduskipulääkekuurin ja kas kummaa, kaupan päälle tuli sitten flunssaa kera kunnon kuumeen. Lääke kun joillakin romahduttaa valkosolut ja siinä sivussa vastustuskyvyn. Ilmeisesti kuulun noihin "joihinkin". Olen siis viime torstaista asti ollut sairauslomalla, ylihuomenna olisi tarkoitus yrittää taas töihin. Tulevana sunnuntainahan minun olisi pitänyt juosta seuraava puolimaraton, mutta kuten arvata saattaa, se ei nyt ole mahdollista. Luultavasti menen yrittämään 1/4-matkaa, koska osallistumismaksu on maksettu eikä sitä takaisin saa. Katsotaan. Maratoniin on aikaa 7 viikkoa...

Tästä kotona kykkimisestä on ollut lähinnä se hyöty, että on tullut neulottua vähän enemmän. Valmista ei ole syntynyt mitään järisyttäviä määriä, mutta olen koittanut edistää paria KyJy-työtä vähän kerrallaan ja yhdet sukat olen sentään saanut valmiiksi asti.
Nämä sukat ovat KyJy #18. Sukkien piti alunperin olla ukkokullalle, mutta nuo pystyraidat kiristävät varsinkin vartta sen verran, että eihän nämä ukkokullalle mahdu. Niinpä sukat ovat about kokoa 39, eiköhän näillekin omistaja löydy. Lankana on Novitan Nalle, jota kului 3mm puikoilla noin 100g. Ainakin pohjien luulisi kestävän kulutusta lankajuoksujen ansiosta.

Viikon toinen aikaansaannos on uuden eteisen kaapiston tilaaminen. Kyllä sitä monta vuotta jahkattiinkin! Tai siis lähinnä ukkokulta jahkasi. Nyt minä päätin, että uusi kaapisto tilataan. Pyysin pari viikkoa sitten tarjouksen useammasta paikasta ja tässä sairausloman kunniaksi tiirailin sitten kaikki kunnolla läpi ja eilen tein viimein tilauksen. Nyt pitäisi sitten vain malttaa odottaa uutta kaapistoa se 3-4 viikkoa ja saada tuo entinen eteisen komero jonnekin alta pois. Kaipa se kierrätyskeskukseen päätyy, jos ei muuten ottajaa löydy.

Tällaisin miettein tänään. Hyvää syyskuun viimeistä viikkoa itse kullekin toivoo myös Topi

 

9 kommenttia:

 1. Auts, lonkkatulehdus. Toivottavasti pääset siitä eroon. Ikävä kyllä tiedän varsin hyvin mitä "potilaana" olo on. Ja vielä flunssa kaupan päälle.Huh.
  Kivat nuo vähän erillaiset sukat. Ja sairaslomastahan on ollut hyötyäkin kun oot saanut shoppailtua kaapistojakin.
  Paranemisiin ja Topille syys terveiset!

  VastaaPoista
 2. Onneksi sinulla on omahoitajaja kotona :) Pikaista paranemista.

  Kiva idea tuo pystyraidoitus sukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, erinomainen hoitaja onkin =) Tosin nytkin hoitaja huitelee kolmatta tuntia pihamaalla.

   Poista
 3. Unohdin kysyy että mitä Rotjakkeelle kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kysymästä =D Tuollahan se korissa lojuu. Puuttuva lanka odottaa postissa, että joku raahautuisi hakemaan sen sieltä. Enhän minä nyt sentään yhtä kerää lankaa voinut tilata, kun kerran tilaamaan piti ruveta... Josko ukkokulta huomenna hakisi paketin niin ehkä käyn taas käsiksi R:n.

   Poista
 4. Violett Dunkles (SNY)27. syyskuuta 2012 klo 3.40

  Sinäkinkö olet kipeänä? Voi sentään! Pahoittelut siitä. Olen jo vähän alkanut miettiä ensi kuun pakettia, ja aika selvät sävelet sen suhteen on. Toivottavasti se ruskea lanka on vielä koskematon. Kuka tietää, mitä Pate sinulle vielä tuo? Minä en kerro, vaikka tiedänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, ruskea lanka on koskematon. Noissa KyJyissä riittää niin paljon työtä, että ennen joulua en liiemmin ehdi uusia töitä aloitella.

   Poista
 5. Violett Dunkles (SNY)29. syyskuuta 2012 klo 19.46

  No hyvä. Hyvä hyvä hyvä! Tosi hyvä. Nimittäin kun silloin puhuit liian ohuista langoista, niin ajattelin, että kuka sitä yksinkertaisena käskee neuloa? Ei yhtikäs kukaan, ellei malli sitä vaadi.

  VastaaPoista
 6. Sinä ja Rotjake:) hihii - anteeksi, mutta ihana nimitys! Tuo Topi on kyllä sitten oikea komistus ja luonnettakin ilmiselvästi kuten kunnon punapäällä!

  VastaaPoista