maanantai 10. syyskuuta 2012

Hihat palaa

Äh, KyJy ottaa nyt lähinnä takapakkia. Kuvittelin, että olisin saanut viime kuluessa valmiiksi Kid Silk-tekeleeni, mutta vielä mitä. Pääsin perjantaina siihen vaiheeseen, että sain yhdistää etu- ja takakappaleet sekä hihat kaarroketta varten samalle pyörölle. Ehdin sitten lauantaina neuloa kaarroketta viitisen senttiä ennen kuin tajusin, että halvatun hihat olivat väärin päin (eli olisivat tulleet nurjalle puolelle). Eihän siinä muu auttanut kuin ruveta purkamaan ja Kid Silkhän on mitä mukavin lanka purkaa, vielä kaksinkertainen sellainen. Käämihän siinä meni ja teki mieli heittää koko tekele takkaan. No, eilen illalla purin sitten kaarrokkeen ja yhdistin kappaleet uudelleen, tällä kertaa oikein päin. Mutta ketutti niin vietävästi, ettei oikein tee mieli koko rotjaketta nyt neuloa. Ärrin murrin. Toivottavasti tällä viikolla saisin oikeastikin jotain aikaiseksi.

Niin ja uudet lukijani toivotan lämpimästi tervetulleiksi! Kivat kun olette löytäneet tänne nurkkaani =)

7 kommenttia:

 1. Voi kurja :( Purkaminen on tylsää ja vaikeasti purkautuvan langan purkaminen vielä tylsempää.

  Tsemppiä paidan loppuunsaattamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Sus siunatkoon. Kuumana taitaan KyJyilijä käydä. Ja täysin ymmärrettävästi. Ihan tuskan hikeä pukkaa koska tarinasi tuo mieleen projektini menneiltä ajoilta jossa taisi olla vastaavia ongelmia. Hengitä syvään, pure hammasta ja neulo ihan uhallakin sitä "rotjaketta" jatkossakin.

  VastaaPoista
 3. Argh, tuttu tunne! :/
  Anna projektin hautua muutama päivä niin pahin ketutus laantuu ja jatkat sitten uudella tarmolla. Ei puutu enää paljoa. :)

  VastaaPoista
 4. Osanottoni! Tuosta ei turhautuminen voi enää juuri pahentua, tiedän tunteen. Vieläkin hihoja ommellessani tarkistan sen seitsemän kertaa että ne ovat taatusti oikein päin, sillä erääseen villapaidan kuvatukseen ompelin ne neljä kertaa nurinpäin :-o

  VastaaPoista
 5. oih ja voih! Minä purkamisen maailmanmestari osaan niin kuvitella miltä tuo tuntuu... tsemppiä, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kannustuksesta, sitä tarvitaan. Eilen illalla tyydyin vain mulkoilemaan rotjaketta =) Kaiken kukkuraksi huomasin, että lankaa on jäljellä yksi kerä. Ja rotjakehan neulotaan kaksinkertaisella langalla. Joten...

  VastaaPoista
 7. Vielä sinä sen kesytät, usko pois! Minä tiedän että kesytät.

  VastaaPoista