Niinpä sitä piti sitten tehdä. Siis linssikeittoa:
Tarvitset oliiviöljyä, 1 ison sipulin, 3 valkosipulinkynttä, chiliä, juustokuminan siemeniä, korianterinsiemeniä, 1 rkl tomaattipyrettä, 2,5 dl punaisia linssejä, 1,5 l kanalientä, suolaa ja mustapippuria ja silopersiljaa. Paista sipuleita, juustokuminaa, korianteria ja chiliä pannulla oliiviöljyssä pari minuuttia. Lisää tomaattipyre ja linssit. Kaada joukkoon kanaliemi, sekoita hyvin ja kuumenna kiehuvaksi. Pienennä lämpöä ja hauduta keittoa kannella peitettynä noin 30 minuuttia, kunnes linssit ovat hajonneet. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Ripottele pinnalle runsaasti silputtua silopersiljaa ja sitten vain syömään!
Jälkiruoaksi sitten vaikka mustikkakukkoa vaniljajätskin kera
Jos jatkais tota paitaa...
Tomaattinen linssikeitto, nam. Tuli nälkä vaikka juuri söin iltapalan :D
VastaaPoistaEi saa kiusata nälkäistä. Tuo on pakko olla hyvää. Kuule, tuu kokkaa meillekin.
VastaaPoistaAnteeks kauheesti, ei ollut tarkoitus kiusata =D Ja se muuten on hyvää. Ja helppoa.
PoistaNam! Kiitos reseptistä, tämä tullaan testaamaan koon koekeittiössä:-) Hyviä, kevyitä arkiruokareseptejä ei ole koskaan liikaa nimim. tänäänkin söimme makaronilaatikkoa
VastaaPoista