tiistai 31. heinäkuuta 2012

Voihan KyJy

Aurinkoinen tervehdys keskeneräisten töiden kasan alta =)  Reissusta kotiuduttuamme aika on kulunut minulle tavanomaisten lomapuuhien parissa: vähän ystävien tapaamista, paljon kokkaamista, juoksua, salia, jumppaa, neulomista, kissojen hyysäämistä... Oikeastaan siis tavanomaista elämää ilman lomaakin sillä erolla, että näin lomalla työnteko ei häiritse tätä muuta elämää.

Vanhempani lähtivät vuorostaan lomareissulle sunnuntaina ja on siis minun vuoroni toimia kissan palvelijana heidän luonaan, he kun pitivät Topista huolta meidän matkamme aikana. Pari yötä on siis tullut valvottua vilkkaan vanhan leidin seuralaisena, sitä ennen ukkonen valvotti yhden yön ja tänään onkin ollut ns. nakit silmillä. Ensi yönä saa kyllä ukkokulta yöpyä vanhempien luona, meikäläinen haluaa yhden nukutun yön tähän väliin.

Tässä muun puuhastelun lomassa olen saanut KyJyä edistettyä sen verran, että kaikki 20 KyJy-työtä on nyt aloitettu. Jee, jee! Aloitusaikaahan on 6.8. saakka, joten ainakin aloitukset ovat hyvissä ajoin valmiina. Lopullisella listalla on nyt sitten 7 aikuisten kokoista puseroa/takkia/tunikaa/toppia (glup), 3 lasten puseroa/tunikaa, 3 huivia, 6 sukat ja yhdet lapaset. Toistaiseksi valsmistuneita on vain kaksi työtä (yhdet sukat ja toppi). Huiviosastolla kävi joku ihme kämmi, tarkoitukseni oli neuloa 3 erilaista huivia eli Pilvi, From Dawn Till Dusk ja Citron. Nyt kun lajittelin noita aloitukia, huomasin aloittaneeni kaksi Citronia. Joku ajatuskatkos tullut siis, mutta enpä taida enää viitsiä purkaa ja aloittaa uudestaan. Äidin joululahjatakin jo purin ja aloitin alusta, kun totesin, että aloittamastani tulee kuitenkin liian pieni. No, näiden töiden kanssa loman loppu sujuu rattoisasti. Tosin tänäänkään en vielä ole ehtinyt neulomaan ainuttakaan kerrosta ja kello on jo yli 5, joten saa nähdä ehtiikö jotain valmistua tämän ja ensi viikon kuluessa vai ei. Ehkä sentään ;)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut KyJy -aloitusten johdosta! Nythän tempaus on jo päättämistä vaille valmis ;-)
  Ihailin myös Madeiran kuvasatoa, upeita maisemia! Rentouttavaa kesälomaa, nyt kun alkaa kelitkin olla parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, enää tarvitsee vain neuloa aloitetut työt valmiiksi =D Tänään on sadepäivä eli voisin viimein neuloa hyvällä omalla tunnolla vaikka koko päivän, minkä nyt kissojen perässä juoksemiselta ehtii ;)

   Poista
 2. No nyt on aloituksia joita jatkaa :) Mielenkiinnolla odotan mikä seuraavaksi valmistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistumista voi tällä menolla joutua odottelemaan...

   Poista
 3. Hienosti olet saanut aloiteetua jo kaikki. Minulla on vielä aloituksia tekemättä ja juuri eilen pähkäilin että mitkä kaksi työtä listaan vielä laitan. Alan epäillä suuresti että ennätänkö neuloa kaikkea joten voipi olla että ne kaksi puuttuvaa on jotain pientä tai nopea tekoista. Päätöksiä pitää tehdä...
  Sulla taitaa olla nyt mainiot loma kelit, maltahan nauttia niistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä ja nopeitahan mullakin on lista pullollaan =D Onneksi aloitusaikaakin on vielä muutama päivä, joten kaksi aloitusta ehtii vielä mainiosti

   Poista