maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tiellä ollaan

Hengissä ollaan, vaikka blogin päivittämisestä onkin tovi vierähtänyt. Viime viikko oli kovin kiireinen töissä ja muutenkin. Lisäksi olin pe-la Vaasassa eräässä symposiumissa, joten viikonloppukin meni työn merkeissä.

Käsityörintamalla sen sijaan on ollut melko hiljaista, johtuen tietysti kaikesta muusta kiireestä. Nämä säärystimet sain sentään viimeisteltyä ennen Vaasan reissua, kuvaaminen vain jäi eiliseen.Lankana on Novitan Luxus Alpaca ja sitä kului 3mm puikoilla tasan 2 kerää eli 100g. Mallikuvion nappasin Novitan sukkalehdestä. Tämä oli itse asiassa ensimmäinen kerta, kun neuloin tuota Alpacaa ja rakastuin siihen totaalisesti! Lanka on niin pehmeä, sitä on mukava neuloa ja pinnasta tulee kaunis. Kulutuksen kestävyys jää tietysti nähtäväksi. Tietenkin tämä lanka sitten tulevana syksynä jää pois Novitan valikoimasta. Näinhän yleensä käy, kun johonkin lankaan tykästyn. Hamstrausta lienee siis tiedossa ;)

Eilen oli vihdoin ihanan lämmin kevätpäivä. Sunnuntai-riennoista kotiuduttuani pyörin vähän pihamaalla ja istuin jopa hetken terassilla neulomassa auringon lämmössä. Kissuus ottaa kaiken irti lämpimistä kevätpäivistä.
Aamuaurinkoa ottamassa portailla.

Ilta-aurinko ottamassa terassilla.

Hei, ovi auki! En laittanut terassin ovea kunnolla kiinni, kun menin terassille noita säärystimiä kuvaamaan eikä aikaakaan, kun ovelta kuului käpinää ja oven rakoon ilmestyi viiksiveikko pyöreine silmineen. Ja ennen kuin ehdin kissaa sanoa, oli kaveri jo vilahtanut pihalle vetäisemään vielä päivän viimeisen lenkin.

7 kommenttia:

 1. Vähän auki olevia ovia ikävämpiä ovat vain täysin suljetut ovet. Ne kissan täytyy saada auki - ja äkkiä sittenkin :D

  En ole neulonut Novitan alpakasta mitään, mutta sitä on kehuttu. Kai se sitten poistetaan valikoimista jonkin muoviefektilangan tieltä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta. Myös kaappien ovet ja lipaston laatikot on säännöllisesti avattava, jotta kissuus pääsee tarkastamaan paikat.

   Poista
 2. Mukavalta näyttää tekemäsi säärystimet. Minä jo hamstrasin kilon ruskeaa Alpacaa, kun oli tarjouksessa. Meillä kisut ovat viihtyneet öisin ulkona, päivisin kellistelevät auringossa sisällä tai ulkona. Kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei vielä ole tullut Alpaca-tarjousta vastaan, mutta voin luvata, että kilon ostaa pläjäytän heti, kun tarjoukseen törmään =) Siinä saa langanostolakko taas kyytiä.

   Poista
 3. Alpaca on kyllä ihanaa ja onneks sitä on muilla merkeillä myös.

  Nuo säärystimet on aivan ihanat. Kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän ne säärystimet järjesty sullekin ;) Oliko väritoiveita? En tiedä miksi, mutta tykkäsien tosta Novitan Alpacasta enemmän kuin esim. Drops Alpacasta. Mun mielestä toi Novitan on pehmeämpi. Voi olla, että vaan luulen...

   Poista
 4. Violett Dunkles (SNY)20. elokuuta 2012 klo 18.28

  Hienot ovat säärystimet! Ja sukatkin tuolla aiemmin, ne punaraidalliset. Jos sä näkisit, millaisia sukkia mä teen, niin sä kauhistuisit. Mun edellinen kohdehenkilö sai nähdä ihan omin silmin, miten hirveitä sukkia neulon. Kaulahuivit onnistuvat paremmin, mutta vaaleanpunainen silkkivilla ei ihan tainnut olla makuusi.

  VastaaPoista