torstai 12. huhtikuuta 2012

Pinkkiä sen olla pitää

Hoh hoi, tänään on tullut ns. hieman urheiltua. Avasin työmatkapyöräilykauden ja polkaisin siis fillarilla töihin ja takaisin kotio. Matkaa kertyy edestakaisin aika tasan 40 km. Vähän aikaa kotona ja sitten salille juoksemaan puoleksi tunniksi ennen 45 minuutin kehonhuoltotuntia. Nyt on ns. aika valmis fiilis, voisin painua suoraan nukkumaan.

Mutta sitä pinkkiä!

Nämä raitasukat neuloin tuossa pääsiäisenä. Pinkki lanka on Virosta ostettua Any-sukkalankaa, vaaleanpunainen jotakin suurta tuntematonta. Ajattelin nämä Lilalle vaihdokiksi silmukkamerkeistä, jos vaan kelpaavat.

Kevät on koittanut katupölystä päätellen ja näkyyhän se noissa kissuuksissakin. Topikin on ruvennut taas viihtymään ulkona, mitä nyt välillä yrittää vissiin naapuriin sisälle.
  
Sisälle tultuaan punkeekin sitten tavoilleen uskollisena heti syliin.
Rakas karvakasa!

9 kommenttia:

 1. Ihana väijymiskuva tuossa keskellä. Suloinen kissi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Topi on siinä kytiksellä naapurin eli mun vanhempien talon portailla. Kyttää josko vaikka pääsis sisälle ja siinä sivussa kyylätään kaikki mahdolliset ohikulkijat =)

   Poista
 2. Urhea Topi :)

  Melkoisen liikuntapläjäyksen oletkin saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Topi on varsinainen mussukka! Täytyyhän sitä ihmisen yrittää urheilla, kun vuoden ensimmäiseen koitokseen on enää kolmisen viikkoa aikaa ;)

   Poista
 3. Voi Topi, oletkin oikea hurmuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan =) Vaan kyllä ne sinunkin poikasi ovat melkoisia sydämen murskaajia.

   Poista
 4. Huh, sinähän aloitit pyöräilykauden ihan kunnon lenkillä. Takalisto muistuttanee huomenna olemassaolostaan.. Minä aloitan vasta juoksukautta ja suunnittelen aloittavani pyöräilyn parilla kilometrillä näin aluksi, kunhan tiet ensin sulavat kunnolla. Topi tietää miten kissan kuuluu käyttäytyä keväällä! Villiintyä tuoksuista ja reviirin laajenemisesta talvesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en paljon muuta pyöräilyä harrasta kuin tuota työmatkapyöräilyä, joten menen joka kevät ns. suoraan asiaan. Takalisto kieltämättä oli perjantaina aika hellä, mutta poljin kuitenkin myös silloin töihin ja takaisin. Mulla juoksukauden ensimmäiseen koitokseen on enää vajaa kolme viikkoa ja kovasti kunto epäilyttää, mutta juoksemaan mennään kävi miten kävi.

   Poista
 5. Violett Dunkles (SNY)20. elokuuta 2012 klo 18.24

  Kyl sä sen maratonin vielä kesytät!

  VastaaPoista