maanantai 26. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Huhheijaa. Täällä ollaan silmät ristissä. Kaksi yötä on tullut nukuttua todella huonosti ja pahaa pelkään, että vähillä unilla mennään koko alkanut viikko. Vanhemmat lähtivät reissuun ja minä toimin heillä jälleen talonmiehenä - tai -naisena - ja yritän parhaani mukaan pitää Vanhan Rouvan eli Kiti-kisun tyytyväisenä. Minä vaan en saa vanhempieni talossa juurikaan nukuttua , vaikka se entinen kotitalo onkin. Sen lisäksi, että vanha talo elää omaa elämäänsä, natisee ja rutisee ja ties mitä, Kiti ei iästään huolimatta ole järin rauhallista yöseuraa. Toisin kuin oma kissuutemme Topi, Kiti toikkaroi koko yön ympäriinsä. Välillä se vetää spurtteja portaita ylös, alas yläkertaan ja takaisin, välillä käydään makkarissa katsomassa, nousisiko täti leikkimään vaikka narulla. En käsitä, että tuon ikäisellä kissalla vielä energiaa riittää. Toisaalta se nukkuu kaiket päivät, varsinkin nyt kun joutuu olemaan päivät yksin. Yöllä riittää sitten virtaa.

Valmiita käsitöitä ei nyt(kään) ole esiteltäväksi, mutta tällaisen mukavan tunnustuksen sain Angeliquelta ja Bemulta:

 
Tämä tunnustus tulee jakaa pitkäaikaisille blogituttavuuksille. Huopatossunen, Angelique ja Bemu ovat kaikki itseoikeutettuja tunnustuksen saajia. Neulomon puolella annoin tunnustuksen eteenpäin Näpertelijälle, pyllerölle ja Tossulle. Lisäksi haluan muistaa tunnustuksella vielä Lilaa sekä Kisuleita.

6 kommenttia:

 1. Kissat on kissoja ja kyllä tollo piti aina välillä sellasta rumbaa ja aamu yöstä tuli peseen kasvoja..nuku siinä sitten

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Viime yönä täällä talossa on myös valvottu, kun Musti Mamma meni ja tuli keskellä yötä ikkunasta ulos ja sisään ja tuli heittämään kuperkeikkoja viereeni ja kehräämään ja kyhnäämään minua vasten. Normaalisti Musti vain murisee, joten enhän minä raskinut kissaa viedä pois makuuhuoneesta. Tänään sitten nukuttaa ja päätä särkee, enkä jaksanut mennä edes jumppaan. Voi kissuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Musti Mammalla olla kevättä rinnassa =) Juu, muutaman tunnin varsin repaleiset unet taas takana. Töissä olin jo 7.15, kun ei kerran saa nukkua niin parempi lähteä ajoissa töihin. Pääsee sitten aikaisemmin kotiin lepyttämään Vanhaa Rouvaa.

   Poista
 3. Voi sentään, huonosti nukkuminen on kurjaa. Jotkut kissat vain ovat yöeläimiä eivätkä siitä muuksi muutu :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos tunnustuksesta muruseni :) Minunkin blogistani löytyy sinulle jotain http://lilanluomukset.blogspot.com/2012/03/tunnustusta-haastetta-ja-tietaja.html ;)

  VastaaPoista
 5. Violett Dunkles (SNY)20. elokuuta 2012 klo 0.09

  Jep, mä taidan nyt pitää pakollisen nukkumistauon, ja jatkaa tulevaisuudessa. Mutta älä hermoile, en mä unohda.

  VastaaPoista