tiistai 13. maaliskuuta 2012

Testilabra

Tervetuloa Kristan testilaboratorioon. Testaamme täällä kaikki tämän talven hittivirukset A-sta retinoon. Varsinaista suosikkia ei vielä ole löytynyt, mutta toivon silti, että nyt päällä oleva räkätauti olisi todellakin tämän talven/kevään viimeinen. Sairauslomalla ollaan siis taasen. Jotenkin etäiseltä alkaa tuntua ajatus puolimaratonin juoksemisesta toukokuun alussa, mutta kaipa niitä ihmeitä tapahtuu. Tämä viikko pitäisi taas pötkätä kotosalla, kitata kuumaa juomaa ja ottaa ns. rennosti. Ei oikein ole meikäläisen juttu, mutta eipä tässä muutakaan voi. Josko vaikka saisi jonkun neuleen retaleen tuolta valmiiksi sitten tänä aikana. Pysykäähän muut terveenä!

7 kommenttia:

 1. Voi sinua raukkaa.

  Olet tainnut sairastaa minunkin puolestani tänä talvena, kiitos siitä. Tai sitten olen vain myöhässä flunssa-aallosta ;)

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä =) Toivottavasti pysyt terveenä.

  VastaaPoista
 3. Oi ei, ikävä kuulla, että sinäkin sait sen Toisen Taudin heti perään. Mulla on menossa välierä Toisen Taudin kanssa: siis vähän vain ottaa keukoputkiin ja väsyttää, niiskututtaa enää vain puolet ajasta. Toivottavasti ei tule enää Kolmas Tauti. Lepäile ja parantele rauhassa tämä tauti! Jaksamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tämä on jo se kolmas =) Ensin oli A-virus, sen jälkeen keuhkoputkentulehdus, melkein viikko melkein terveenä ja nyt sitten tuli tämä tapaus. Toivottavasti saat Toisen Taudin selätettyä pian!

   Poista
 4. Voi harmi, se on kumma kun jonain vuonna kaikki pöpöt tulevat perä kanaa. Meillä ei ole vielä taudit jyllänneet, pitää koputtaa puuta...Lepäile ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neule-Kirppu! Toivottavasti säästytte taudeilta.

   Poista
 5. Take it easy there now! Just drink tea and rest. I don't want you getting that heart thing you may get, if you don't rest enough, when you have a common cold.

  VastaaPoista