keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tervetuloa uuteen blogiini

Nyt se on sitten viimein tehty! Olen pitänyt enemmän tai vähemmän neuleaiheista blogiani Novitan sivuilla parin vuoden ajan, sielläkin blogini nimi on Valkeat langat. Tässä ajan kuluessa ja neuleystävien piirin kasvaessa olen kuitenkin alkanut pohtia blogin perustamista myös muualle, jotta myös Novitaklubiin kuulumattomat voisivat halutessaan edesottamuksiani seurata. Ja tässä tämä nyt sitten viimein on.

Muutama sana itsestäni: olen tällainen kolmen-neljänkympin välillä keikkuva innokas neuloja etelä-Suomesta. Asustamme omakotitalossa ukkokullan ja kissakullan kanssa. Neulomisen lisäksi harrastan musiikkia ja liikuntaa (sali, jumppa, juoksu).

En oikein enää muista, mistä neuloositartuntani sai alkunsa, mutta kovin vakavaksi se on kehittynyt. Lankavarasto on paisunut paisumistaan, samoin neulekirja-, puikko- ymv. kokoelmat. Myös UFOja on alkanut kertyä nurkkiin suorastaan hälyttävää tahtia. Vahvimpia puoliani lienee siis langan kerääminen ja töiden aloittaminen. Valmistakin toki joskus syntyy.

Aiempia tekeleitäni en ajatellut täällä uudessa blogissani esitellä, uusia sen sijaan kylläkin, joita toivon mukaan tässä pikku hiljaa valmistuu.

Eipä sitten muuta kuin vielä kerran tervetuloa, toivottavasti viihdyt!

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa suureen blogimaailmaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heffaklumpen! Taidat ollakin ensimmäinen, joka tänne on löytänyt =)

  VastaaPoista
 3. Ihastelin neulomossa tuota slipariasi ja heti piti käydä blogilinkkiä kokeilemassa:) en huomannutkaan että blogi oli ihan vastasyntynyt!

  VastaaPoista
 4. Olen Neulomon puolella lueskellut blogiasia ja ihastellut töitäsi.

  VastaaPoista
 5. Violett Dunkles (SNYsi)19. elokuuta 2012 klo 23.07

  Heips!
  Sanoinhan, että tulen tänne, ja tässä minä nyt olen. Tätä blogia en olekaan ennen lukenut. Pitää aloittaa ihan alusta ja mennä aikajärjestyksessä. Se on helpointa. Meilaaminen on sitten ihan sallittua. Sitä on turha jännittää.

  VastaaPoista