lauantai 18. helmikuuta 2012

Keeppiä kehiin

Tämä viikko onkin vierähtänyt rattoisasti yskiessä ja nenää niistäessä. Kissuus jupisee aina, kun yskin ja menee mielenosoituksellisesti toiseen huoneeseen mököttämään. Onhan se väärin, että henkilökunta sairastaa. Köhimisen lomassa olen sentään saanut jotain neulottua, vaikka aika paljon on tullut oltua ihan vaakatasossa.

UWA on varsin hyvällä mallilla, sillä enää kolme työtä pitäisi saada valmiiksi. Viimeisin valmistunut UWA on #5 eli keeppi Novitan Tempo-langasta. Pipo valmistui jo ajat sitten (UWA-työ sekin), mutten viitsinyt silloin kuvata sitä, vaan jätin odottelemaan keepin valmistumista.


 

Malli on vähän räjähtänyt, mutta menköön nyt tässä tilanteessa. Ehkä keeppi on kauniimpi ilman kantajaa:


Malli on mielestäni kaunis ja ihan kiva neuloa. Pipon ja keepin ohjeet löytyvät Novitan Syksy 2011 -lehdestä, tosin ohje on Kelolle. Lankaa meni keeppiin 8mm puikoilla noin 350g. Pipoon lankaa kului himpun verran yli 100g.

Taidan tästä hipsiä lämmittämään lohikeittoa. Ja laskiaispulla jälkkäriksi, se suotaneen potilaalle =)  Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Kivan näköinen setti. Toivottavasti olet jo paramtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Köhä on valitettavan sitkeää lajia.

      Poista
  2. Mukavan näköinen keeppi ja pipo. Tuollainen keeppi odottaa minullakin lankoina valmistumistaan. Toivottavasti olet jo parantumaan päin! Sairaana on kurja olla, varsinkin jos kisu ei sairasta kaverina vieressä. Mun flunssa on kestänyt jo viikon ja edelleen olen puolikuntoinen, mutta terveenpään suuntaan kuitenkin ollaan menossa! Paranemista Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kisulit! Tuo keeppi oli kyllä kiva tehdä, voisin kuvitella tekeväni joskus toisenkin vaikka lahjaksi jollekin. Mullakin on nyt toinen viikko meneillään tän köhän kanssa. Viime yönä yskin taas niin, että tuntui että keuhkot tulee ulos. Ei kiva. Kisu jupisi toisessa huoneessa ja yritti etsiä talosta paikkaa, jonne rasittava köhiminen ei kuuluisi =(

      Poista
  3. Sinäkin olet siirtynyt tänne Novitalta. Löysin sattumalta blogisi ja liityin lukijaksesi:) Ihana setti! Pikaista paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ainakin kokeilen myös toista blogia, aion kyllä pitää Novitan bloginikin pystyssä. Tervetuloa vaan =)

      Poista
  4. Komea setti :) Pikaista paranemista ja Topille pitkää pinnaa sairaan henkilökunnan kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Huopatossunen! Kyllä kissuudelta nyt pinnaa kysytään =)

      Poista
  5. Kaunis työ! Toipumista! t. Kirsi

    VastaaPoista
  6. Tämä on kyllä ihan mielettömän upea setti! Wau!

    VastaaPoista
  7. Violett Dunkles (SNYsi)19. elokuuta 2012 klo 23.32

    Wau, lohikeittoa! Se on meikäläisen herkkua.

    VastaaPoista