tiistai 3. joulukuuta 2013

Arvontaa Hyvän Tuulen Puodissa

Käykäähän työkin osallistumassa Hyvän Tuulen Puodin jouluarvontaan, täällä .

Olen tämän viikon nalkissa vanhempieni kissan kanssa. Töistä vinhaa vauhtia suorinta tietä kotiin tsekkaamaan oma kissuus ja sitten Kitiä morjenstamaan. Illat menee vanhempien luona kykkiessä, Kiti kun on tottunut seuraan. Vanhemmat ovat päivät enimmäkseen kotona ja katti on kärttyinen kuin mikä, kun joutuu olemaan yksin ja sitä saa maanitella syömään. Välillä täytyy tietysti laukata kotiin antamaan Topille lääkkeet ja evästä. Ukkokulta sekoaa kaikkien kissuuden tablettien kanssa, joten minun pitää aina kaivaa oikeat napit esille. Onneksi ukkokulta suostui viime yönä nukkumaan vanhempieni luona, minä kun ei siellä unta saa. Josko sitten loppu viikosta siellä valvon, kun ei tarvitse töihin raahautua aamusta.

Jotain valmistakin olisi näytettäväksi, mutta en tässä ole ehtinyt kuvaamaan enkä varmaan ehdikään ennen sunnuntaita. Siihen asti siis MAU!
 

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti kisuliini ei kosta isäntäväelle kun palailevat kisun seuraksi. Sopivasti aikaa hautoa vaikka mitä vanhempiensi pään menoksi. MAU sinnekin suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sata varmasti jotain jäynää on tiedossa =D Näin on ollut joka kerta. Sama se on, jos me erehdytään olemaan poissa kotoa niin kissa kyllä kouluttaa sen jälkeen.

   Poista
 2. Kiitti linkkivinkistä Hyvän Tuulen Puotiin - jään sinne nyt jumiin kun kodista puuttuu vielä viimeinen fiksaus:d.
  Onpa sinulla varsinainen kissuusviikko!
  On se jännä juttu, miten jossain paikassa ei saa unta tai nukuttua hyvin ja virkistävästi. Työreissasin muutama vuosi sitten ahkerasti ja oli ihan sama minne pääni kallistin, kunhan tyyny oli hyvä. Kohta täyttyy 3 kk tässä kämpässä, mutta en vieläkään saa nukuttua kunnolla enkä riittävän pitkään. Aamuisin kestää saada aivot mukaan järkevään toimintaan, siihen asti säntäilen edestakaisin kuin aropupu.
  MAU on viikkoosi osuvin tervehdys, joten MAU sinnekin ja hyvää itsenäisyyspäivää myös.

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin tykästynyt tuohon Hyvän Tuulen Puotiin! Käyn aina välillä sivuilla kuolaamassa, vaikka en mitään tilaisikaan =) Pesuaineita ostan nykyään tuolta, ne olen hyväksi havainnut.

  VastaaPoista