perjantai 21. joulukuuta 2012

Viimeinen SNY-paketti

Niin se syksy vierähti, jouluun on enää pari päivää (kääk). Viimeinen SNY-pakettikin kotiutui eilen. Siinä illan hämärissä ei kovin kummoista kuvaa saanut räpsäistyä, mutta eiköhän tuosta kuitenkin selvän saa:
Paketista paljastui teetä (tuo vadelmarooibos täytyy testata pikimmiten!), jälleen suklaata (taidan paisua kuin pullataikina=), kaulahuivi, kaunis tuikkuteline sekä tuikkuja. Kiitos! Tämän viimeisen paketin myötä paljastui myös, että paketit ovat tulleet Pirjolta Haapajärveltä. 

Joululahjat eivät tänäkään vuonna jää viime tippaan. Työkaverin vauvan sukat valmistuivat tuossa hetki sitten (hys, ei saa kertoa pomolle, että tein kärkikavennukset ja päättelin sukat tässä työpöydän äärellä; ei sille varmaan kannata kertoa sitäkään, että päivitän blogia töissä...).
Lankana näissä pikku sukissa on Wool. Vanhempien sukat ovat onneksi olleet valmiit jo hyvän aikaa.

KyJystä en voi sanoa samaa. Töitä on nyt valmiina 12/20. Ja aikaahan on jäljellä 3 päivää. Ehe. Kaksi työtä olisi vielä pakko saada valmiiksi, koska ne ovat joululahjoja. Eli 2 villatakkia pitäisi vielä rykäistä valmiiksi. Äkkiäkös ne pyöräyttää... sitten, kun on huomenna siivonnut, kasannut kuusen, tehnyt lanttulaatikon ja leiponut kirsikkasuukkoja. Sunnuntaina isän seurakunnan joulujuhlien (joissa laulaminen ilman ääntä voikin muuten olla mieltä ylentävä kokemus), joululimpun leivonnan ja jouluvanukkaan teon jälkeenkin on vielä hyvää aikaa väsätä takkeja. Jaa, kalkkunakin voi maistua paremmalta paistettuna - tosin se pitäisi ensin ostaa. Ja aattonakin vielä ehtii, joten hätäkös tässä.

Palannen aiheeseen tilanneraportin merkeissä.

6 kommenttia:

 1. Pientä loppukiriä ilmassa:) Tsemppiä. Kiva SNY paketti. Ja somat lahja sukat. Kyllä kaikki tarpeellinen valmistuu ja jos joku jää tekemättä niin jospa sitä ilmankin pärjää. Niin minä ainakin itselleni hoen ettei iskisi epätoivo. Ihanainen talvinen ulko asu blogissasi. Minulta se on jäänyt vielä päivittämättä mutta ehkä saan tehtyä sen vielä tänä vuonna.
  Oikein hyvää joulua sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 2. Ihan hengästyin kun luin joulunaluskiireistäsi ;)

  Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Etköhän sinä saa kaiken tarpeellisen valmiiksi ihan ajallaan. Se mikä ei valmistu ei tarvitsekaan :) Harmi ettei se toinen neuletapaamisesi ollut onnistunut josta kerroit edellisessä postauksessa. On kummaa kuinka käsityöt sekä yhdistävät että erottavat ihmisiä. Minä olen kovin iloinen että olen neuletapaamisesta löytänyt monta samanhenkista ihmistä. Se ensimmäinen neuletapaaminenhan oli vallan onnistunut :)

  VastaaPoista
 4. Hienon paketin olet saanut.

  Rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista
 5. Upea paketti :) Mikäs kiirus tässä, vielä on yö aikaa ;D Ja juu, se mikä ei valmistu ei valmistu - se on joululahja jonka saaja saa kun muut lahjat on jo avattu :)
  Rauhaisaa joulua joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 6. Nyt minä uskallan kommentoida "omana itsenäni" eli sillä nikillä, jota käytän blogissani. Pelkäsin, että paketti on ihan kammotus ja hirvitys, mutta hyvä, kun löysi perille. Toivottavasti se hopeakoristeltu systeemi pysyi ehjänä. Yritin pakata sen niin, ettei se menisi rikki, ja sitten päädyin tunkemaan loputkin tavarat tyynyliinan sisään.

  VastaaPoista