sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syyskuun SNY-paketti ja kovan onnen KyJy

Ihan ensiksi lämpimät tervetulotoivotukset uusille lukijoille! Teitähän on jo 30, kiva, kiva!

Syksyn SNY-kierroksen ensimmäinen paketti saapui loppu viikosta. Kävin hakemassa paketin torstaina, mutta en vain ehtinyt tässä aiemmin bloggaamaan. Mutta pitemmittä puheitta tässäpä kuva syyskuun paketista
 
Paketista löytyi vyyhti kauniin tumman ruskeaa lankaa (onkohan tämä muuten villaa?), maapähkinöitä, Fazerin tummaa suklaata, kahta eri laatua teetä, patalappu sekä ihana kisukortti. Kiitokset SNY paketista! Tuon suklaan taidan (yrittää) jemmata kakkua varten, jos vaikka ensi viikonloppuna ehtisi pyöräyttää suklaakakun. Teetä maistelinkin jo eilen illalla =)
 
Loppu viikko oli kirjaimellisesti melkoita juoksentelua ja neulominen on jäänyt vähän vähiin. Perjantaina oli Topin puolivuotiskontrolli. Herra käy puolen välein kontrollissa sydämensä vuoksi ja tällä kertaa ohjelmassa oli myös hammashuolto. Reissussa vierähti aikaa hyvä tovi, kun hampaiden putsauksen vuoksi poika pitää rauhoittaa ja odotella sitten, että kaveri vähän toipuu koettelemuksistaan. Lääkärireissu hoitoineen sujui hyvin ja kissuus on rautaisessa kunnossa iästään huolimatta.
Vähän oltiin vielä eilen happamia perjantain reissun takia. Herralla on tapana vetäytyä saunaan silloin, kun joku asia jurppii.
Onko pakko tulla siihen tsuumailemaan?
Yhtä hyvin ei mene sen rotjakkeen kanssa, jonka takia jo poltin tuossa taannoin päreeni. Kuten silloin arvelin, lanka ei sitten riittänyt vaan loppui kesken ns. viime metreillä.

Eihän tuosta enää paljon puutu, ei. Viitisen senttiä kaarroketta + pääntie puuttuu, mutta lankaa ei ole enää grammaakaan. Käväisin perjantaina kissuuden kotiuttamista odotellessa Menitassa, mutta kas kummaa, hyllyistä löytyi kaikkia muita värejä Kid Silkiä vaan ei tuota vihreää.  Täytynee huomenissa pirauttaa Tapiolle ja kysyä löytyisikö sieltä. Tuo takki alkaa kyllä tympiä aina vain enemmän...

Eilinen päivä meni sitten juoksupuuhissa. Kävin juoksemassa ns. Hassen lohdutusmaratoonin puolikkaan ja kyllä oli vaikeaa! Juokseminen tuntui kestävän ikuisuuden, vaikka itse asiassa aika edelliseen puolikkaaseen verrattuna parani ihan kivasti. Mutta vasen lonkka on nyt niin pirun kipeä, että taitaa tulla pakollista juoksutaukoa jonkin verran. No, seuraavaan puolikkaaseen on aikaa tasan kaksi viikkoa =)


 
 

19 kommenttia:

  1. Tuon takin kanssa on ollut harmeja yli oman tarpeen. Toivottavasti löydät lisää lankaa.

    Ei ihme että Topia harmittaa, kun kuskataan hammaslääkäriin :)

    VastaaPoista
  2. Violett Dunkles (SNY)17. syyskuuta 2012 klo 10.14

    No voi surkeus! Rapsutuksia kisulle! Hyvä kun paketti tuli perille. Ja kyllä se varmaan villaa on. Onko se paha? Siis onko villa paha? Käsittääkseni pidät villasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun villa on hyvä =) Minusta on vaan kiva/hyvä tietää, mitä lanka on. Väri on ihana!

      Poista
    2. Violett Dunkles (SNY)17. syyskuuta 2012 klo 13.57

      No sitä minäkin! Aioin ensin tehdä petroolin paketin, mutta sitten kävikin niin, että paketti itse päätti haluta olla ruskea teemaltaan, joten ruskea siitä sitten tuli. Saa nähdä, mitä seuraavassa paketissa on.

      Poista
    3. Itsenäisesti ajatteleva paketti siis =) Petroolikin kuulostaa kyllä ooooikein hyvältä ;)

      Poista
    4. Violett Dunkles (SNY)18. syyskuuta 2012 klo 9.06

      No siltä vähän näyttää! Siis että paketitkin osaavat ajatella. :) Seuraava paketti voikin olla sitten niin sekava, ettei siitä ota tolkkua kukaan.

      Poista
  3. Mainio SNY sinulla. Tuttavieni kissa on muuttanut saunaan kolme päivää sitten. Tekee kuulemma sen kuin haistaa ilmojen viilenemisen alkavan. Hmm. Pakko uskoa kissan vaistoon. Takkisi taitaa olla tuttu lukijoillesi nimellä Rotjake. Kaikista harmeista huolimatta toivotaan että Rotjake tulee valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Meillä kissa tosiaan saunoo aina, kun sitä jurppii jokin asia. Ja Rotjakkeestahan tosiaan oli jälleen kyse! Vanha tuttu siis.

      Poista
  4. Hieno paketti!
    Harmittaisi se minuakin, jos minut roudattaisiin hammaslääkäriin yllättäen :D.

    Toivottavasti löydät lankaa lisää. Kaunis takki valmistumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! Eihän se hammaslääkärissä käynti tietysti kenenkään mielestä kivaa ole. Lankaa löytyi lisää, langanostolakko vaan taas kärsii...

      Poista
    2. Violett Dunkles (SNY)17. syyskuuta 2012 klo 14.00

      Ei se hammaslääkärissä käynti tosiaan mitään herkkua ole ihmisillekään, niin miten sitten kissa siitä muka pitäisi.

      Poista
  5. Tsemppiä Rotjakkeen kanssa, ymmärrän hyvin fiiliksesi. Mulla on kanssa yksi kovan onnen neule jonka vielä joskus aion saada valmiiksi. Mutta ihan vielä en halua koskeakaan siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, May! Joo, onhan noita kovan onnen neuleita muitakin nurkissa pyörimässä =D Sitten niiden kanssa vielä usein käy niin, että kun tekeminen on ollut takkuista, neule jää pitämättä.

      Poista
    2. Violett Dunkles (SNY)18. syyskuuta 2012 klo 21.37

      Tuo tunne on tuttu minullekin. Muuten, Krista, älä pistä sitä ruskeaa, ohutta lankaa hukkaan. Kuka tietää, sä ehkä tarvitset sitä lähitulevaisuudessa. *vihjailee salamyhkäisesti*

      Poista
  6. Hieno paketti!
    Ymmärrän Topia varsin hyvin , pitäis itsekin taas varata aika hammasläkäriin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, pitäisi tosiaan itsekin mennä hammaslääkäriin...

      Poista
  7. Meilläkin kissa pyrki aina saunaan ja menikin, mutta rempan jälkeen piti laittaa oveen sellainen lukitussysteemi ettei pääse enää sinne, raapimaan uusia lauteita. Mutta annas olla kun oven avaa, niin se on salamana paikalla ja luikahtaa saunaan! Mokomamin... Ihanan näköistä lankaa ja suloinen kortti! Tsemppiä takin kanssa.

    VastaaPoista
  8. Voi harmeja!
    Toivottavasti saat sen puuttuvan langan jostakin.

    Snysi paketti olikin oikein syksyisen multavan värinen. Ihana!

    VastaaPoista