keskiviikko 10. joulukuuta 2014

On se vielä hengissä

Jaaha. Vai että lokakuun alussa on viimeksi tullut blogia päivitettyä. Hmm. Blogin pitäjä on kyllä vielä hengissä, blogista en ole ihan varma.

Töitä on tullut paiskittua aika lailla, ylitöitä piti puskea niin loka- kuin marraskuussakin ja siinä on yksi syy blogitaukoon. Rehellisyyden nimissä syitä on muitakin. Esimerkiksi se, ettei ole oikein ollut asiaa. Olen kyllä neulonut, KyJyjäkin on valmistunut (vaikka en edes kuvittele saavani kaikkia jouluun mennessä valmiiksi, kuinkas muuten...) ja kokkailtua on tullut vähän liiankin kanssa niin, että jonkun reseptinkin olisi voinut roiskaista ilmoille. Mutta ei vain ole tuntunut siltä, että haluaisin nyt blogia päivittää. Topin kuolema, josta tulee näinä päivinä kuluneeksi 5 kuukautta, on yksi syy hiljaiseloon. Jotenkin tämä blogi ilman blogikissaa ei tunnu enää "oikealta", vaikkei blogi sinänsä mikään kissablogi olekaan.

Muidenkin blogien seuraaminen on jäänyt lähinnä ajanpuutteesta johtuen, silloin tällöin olen vain äynyt vilkaisemassa, mitä "tutuille" kuuluu. Olen pohtinut oman blogini jatkoa. Herätänkö tämän koomasta, aloitanko uuden puhtaalta pöydältä vai jätänkö sikseen. En vielä tiedä. Kuulostelen kai tuntemuksiani tässä vielä ja katsotaan. Väkinäinen blogin pitohan ei ole kenellekään ilo, joten se ei kuulu vaihtoehtoihin. Katsellaan. Blogiystäviä on ikävä.